Viikkokisa 2023 by Sinebrychoff!

Viikkokisa 2023 alkaa maanantaina 8.5. ja päättyy sunnuntaina 3.9.

Viikkokisaan voivat osallistua kaikki Kullo Golf Club ry:n jäsenet. Kisamaksu koko kaudelta on 30€ + pelioikeudettomilta greenfee/kierros.

Viikkokisan saa edellisten kausien tavoin pelata minä tahansa arkipäivänä maanantaista sunnuntaihin pelaajan itse valitsemana ajankohtana. Viikkokisa pelataan tasoituksellisena pistebogeynä ja joka kolmas viikko tasoituksellisena lyöntipelinä. Pelaaja voi pelata vain yhden kisakierroksen viikon aikana.

Pistelasku on sama kuin vuonna 2022. Jokaisen viikon 10 parasta tulosta saa pisteitä seuraavasti:
1. 25 pistettä
2. 18
3. 15
4. 12
5. 10
6. 8
7. 6
8. 4
9. 2
10. 1


Viisi parasta pistetulosta lasketaan pelaajan kokonaispistetulokseen. Kauden päätteeksi voittaja ratkotaan viikkokisafinaalissa (9.9.2023, jossa kilpailee neljä parasta naista sekä neljä parasta miestä.

Ilmoittaudu viikkokisaan caddiemasterille aina ennen kierrosta. Lähtökohtaisesti pelaaja syöttää tulokset Gamebookiin itse. Mikäli tämä ei onnistu voi pelaaja palauttaa pahvisen tuloskortin toimistoon. Vain pelipäivänä syötetyt tulokset lasketaan kyseiseltä viikolta mukaan. Mikäli tuloksia ei ole syötetty pelipäivänä tai pahvista tuloskorttia palautettu toimistoon ei pelaaja saa kyseiseltä viikolta tulosta.

Alla olevista linkeistä pääset viikkokisojen pääsivuille, jonne lisätään jokaisen viikon viikkokisailmoittautumiset sekä tulokset.

VIIKKOKISA FINAALIN TULOKSET

RANKING:

miehet

naiset

Peliaika8.5.-3.9.2023
Pelimuoto

Pistebogey
Tasoituksellinen lyöntipeli joka
kolmas viikko
Yksi kierros/viikko

TiipaikatVaihtuvat viikoittain
Miehet: pun - sin - kel - val
Naiset: pun - sin - pun - sin
Kisamaksu30e/koko kausi
FinaaliKauden neljä parasta miestä
ja neljä parasta naista finaaliin.
Finaali pelataan 9.9.2023
PalkinnotJokaisen viikon paras palkitaan.
Finaalin kolme parasta palkitaan.


Hyviä kisakierroksia!