Kullo Golf Ry:n hallitus

KULLO GOLF RY – HALLITUS

Puheenjohtaja
Minna Halonen
kgc.ry@kullogolf.fi

Kapteeni
Marko Seppälä

Ladykapteeni
Minna Halonen

Muut jäsenet
​​​​​​​
Risto Heinonen
Tiina Kaske
Kaius Karhulahti
Simo Pakarinen
Minna Hirsimäki


Minna Halonen

Olen Minna Halonen ja Kullo Golf Club ry:n uusi puheenjohtaja.


Oma Kullo- ja myös golfurani alkoi keväällä 2015 ja nyt alkaa neljäs vuosi Kullo Golf Club ry:n hallituksessa sekä toinen vuoteni Kullon Lady-kapteenina.


Tämä vuosi on Kullo Golf Club ry:n 20-v juhlavuosi ja ry:n hallitus yhdessä Kullo Golf Oy:n toimitusjohtajan kanssa onkin aloittanut kauden tapahtumien suunnittelun. Kisakalenteriin tuodaan erilaisia tapahtumia, missä jäsenistö pääsee pelaamaan ja viettämään jälkipelejä Kullolaisten golffareiden kanssa. Juhlavuoden huipennuksena on 5.8. 20-vuotisjuhla-päivä, save the date !


Otathan hihasta kiinni jos haluat mukaan aktiiviseen toimintaan tai sinulla on muuten hyviä ideoita Kullo Golf Club ry:n tapahtumiin. Tehdään yhdessä ikimuistoinen juhlavuosi!


Kullo Golf Club ry:n puolesta toivotan kaikille oikein mukavaa golf-kautta


T. Minna


Simo Pakarinen

Kullo Golf Ry:n nuorisotoimikunnan jäsen ensimmäistä vuotta.

Olen jo aiemmin pelannut lajia nimeltä golf, mutta 4 vuotta sitten hurahdin lajiin. Tämän ajan olen myös ollut Kullo Golfin jäsen. Kierroksia kotikentällä tulee noin 80 kautta kohden, eli usein minuun saattaakin törmätä kentällä tai harjoitusalueella.

Jos nimi näkyy ajanvarauksessa niin tervetuloa samaan lähtöön kanssani!


Kaius Karhulahti

Heippa,


Minä olen Kaius Karhulahti 25-vuotias helsinkiläinen, jonka golfura tähän asti on pääosin kulunut Kulloossa. Tämä kesä on omien laskelmieni mukaan seitsemäs lajin parissa, joten olen jo muutaman kerran saanut pallon lähtemään haluamaani suuntaan. Normaalisti arkeni kuluu opettajaopintojen parissa, joten tulevaisuudessakin aikaa saattaa jäädä kesäisin golfin pelaamiseen.

Yhdistyksen toiminnassa olen mukana toista vuotta. Oma tekemiseni yhdistyksessä keskittyy erityisesti Kulloon nuorten toiminnan suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Meillä Kulloossa nuoret ovat ryhmänä hyvin lavea käsite, minkä vuoksi olemme määritelleet nuoriksi kaikki 18 – 35-vuotiaat. Mikäli osuit tähän ikähaarukkaan kutsunkin sinut nyt nuorten harjoituksiin tulevana torstaina 25.5. kello 18.30-20.00. Jos et tämän viikon harjoituksiin ehdi, niin ei hätää nuorten harjoitukset ovat joka toinen torstai, joten mahdollisuuksia ohjattuun harjoitteluun tulee vielä.

Harjoitusten lisäksi kalenterista kannattaa ympyröidä perjantai 16.6., jolloin on Nuorison iltakisa & afterwork. Eikä tussia tarvitse säästellä, koska lauantaina 8.7. pelataan jälleen nuorille suunnattu tölkkiscramble, jossa tänä vuonna pelataan 18 reikää.

Mikäli näät nimeni lähtölistoilla ilmoittaudu ihmeessä mukaan pelaamaan tai mikäli et sitä siellä nää ja kaipaat peliseuraa laita minulle viestiä niin sovitaan pelit. Helposti minut saat kiinni Instagramin yksityisviestillä @someammattilainen tai sähköpostilla kaius.karhulahti@helsinki.fi. Minulle voi myös laittaa viestiä, jos on hyviä ideoita yhdistyksen toimintaan sekä muuten vain risuja tai ruusuja. Toki viestiä saa laittaa myös, jos päivän aikana on kertynyt käyttämättömiä sanoja. Ohessa vielä kuva itsestäni lajityypillisessä ympäristössä, niin mahdollisesti tunnistatte ketä voitte tulla klubilla repimään hihasta purkaaksenne sydäntänne.

-Kaius


Tiina Kaske

Hei olen Tiina Kaske junnutoimikunnan pj. Junnutoimikunnassa on kaksi lasten vanhempaa Jaana ja Mikko sekä kaksi junnua Joa ja Aatos. Anoin meille viime vuonna Opetusministeriöstä tukirahaa kahden vuoden projektiin 2022-2023 jonka teemana on ”vauhtia ja monipuolisuutta” junnutoimintaan . Anomus hyväksyttiin ja tuen avulla harjoitusten ja leirien hinnat ovat erittäin edulliset. OPM edellyttää että pieni maksu pitää olla ja seura kustantaa myös määrätyn osan kuluista! Olen tehnyt lajia tutuksi lähialueen kouluvierailuilla ja kenttävierailuilla. Tuo oma juniorisi mukaan hyvin suunniteltuihin harkkoihin ja leirille! Lisätietoja saat kotisivuilta ja vastaan myös mielelläni kysymyksiin!

Golferveisin
Tiina Kaske
Junnuvastaava, golfammattilaisen äiti ja intohimoinen golffari