Kullo Golf Ry:n hallitus

KULLO GOLF RY – HALLITUS

Puheenjohtaja
Minna Halonen
kgc.ry@kullogolf.fi

Kapteeni
Marko Seppälä

Ladykapteeni
Minna Halonen

Muut jäsenet
​​​​​​​
Risto Heinonen
Minna Hirsimäki
​​​​​​​Pekka Halonen


Minna Halonen

Olen Minna Halonen ja Kullo Golf Club ry:n uusi puheenjohtaja.


Oma Kullo- ja myös golfurani alkoi keväällä 2015 ja nyt alkaa neljäs vuosi Kullo Golf Club ry:n hallituksessa sekä toinen vuoteni Kullon Lady-kapteenina.


Tämä vuosi on Kullo Golf Club ry:n 20-v juhlavuosi ja ry:n hallitus yhdessä Kullo Golf Oy:n toimitusjohtajan kanssa onkin aloittanut kauden tapahtumien suunnittelun. Kisakalenteriin tuodaan erilaisia tapahtumia, missä jäsenistö pääsee pelaamaan ja viettämään jälkipelejä Kullolaisten golffareiden kanssa. Juhlavuoden huipennuksena on 5.8. 20-vuotisjuhla-päivä, save the date !


Otathan hihasta kiinni jos haluat mukaan aktiiviseen toimintaan tai sinulla on muuten hyviä ideoita Kullo Golf Club ry:n tapahtumiin. Tehdään yhdessä ikimuistoinen juhlavuosi!


Kullo Golf Club ry:n puolesta toivotan kaikille oikein mukavaa golf-kautta


T. Minna


Marko Seppälä

Terve

Olen Marko Seppälä 52 v. ja olen ollut mukana Kulloon golfyhteisössä kentän perustamisvuodesta asti, eli noin 20 vuotta. Kullo Golf Ry:ssä olen toiminut kolmisen vuotta, joista kapteenina nyt toista vuotta. Asustelen Porvoossa golffaavan puolisoni Minnan kanssa, ja vapaa-aikamme käytämme tiiviisti golffin parissa. Kierroksia vuodessa tulee pelattua n. 90, joista Kulloossa melkeinpä puolet. Tänä vuonna olemme saaneet nauttia loistavasta uudesta rangealueesta, sekä Etelä-Suomen parhaista greeneistä. Näistä kiitos kuuluu ehdottomasti "näkymättömille" puurtajille eli ammattitaitoisille kentänhoitajillemme.

Haluaisinkin toivottaa kaikille rentoa ja liikunnallista kesää tämän loistavan yhteisen harrastuksemme parissa. Hymyillään kun tavataan


Risto Heinonen

Moi!
Toimin toista vuotta Kullo Golfin senioritoimikunnan vetäjänä. Golfia olen pelannut noin kaksikymmentä vuotta, joista Kullo Golfia olen edustanut lähes saman ajan. Olen toiminut ammattivalmentajana lentopallossa, josta parhaana saavutuksena on kaksi vuoden valmentaja titteliä. Golfia pelatessa olen yrittänyt vain pelata ja unohtaa valmentamisen.
Ikävuosien lisääntyessä väylät muuttuvat pidemmiksi ja reiät pienemmiksi, siltä ainakin minusta välillä tuntuu. Harjoittelun määrällä ja pron opastuksella on kuitenkin ratkaiseva merkitys oman pelin kehittämiseen ja sen ylläpitämiseen. Sen vuoksi olemme järjestäneet senioreille mahdollisuuden osallistua harjoituksiin kesän kuluessa pron opastuksella. Muista ilmoittautua ja varata paikkasi etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ensimmäiset seniori treenit oli 7.6. ja kaikki kahdeksan paikkaa olivat täynnä.
Jatkamme ystävyysotteluita muiden seurojen kanssa. Uudenmaan senioreiden reikäpelit ovat parhaillaan käynnissä ja Itä-Uudenmaan Seniori Tour on tullut uutena kilpailuna mukaan tällä kaudella. Viikkokisat jatkuvat entiseen malliin. Toivoisin, että mahdollisimman moni osallistuisi näihin tapahtumiin.
Senioritoimikunnan tavoitteena on tehdä yhteistyötä kaikkien seuran toimikuntien kanssa. Tavoite on tarjota senioreille liikunnallista ja terveellistä sekä virkistävää sosiaalista kanssakäymistä.
Jos sinulla on hyviä ehdotuksia senioritoiminnan kehittämiseksi, otan niitä mielelläni vastaan.

Golfterveisin Risto ”Rike” Heinonen


Minna Hirismäki

Olen Minna Hirsimäki ja aloitin Kullo Golf Club ry:n jäsenenä kuluvalla kaudella naistoimikunnan edustajana. Naistoimikunnassa olen ollut mukana jo 7 vuoden ajan ja oma tekemiseni on keskittynyt enimmäkseen sponsoreiden hankkimiseen eri tapahtumiin ja kilpailuihin. Naiset ovat aktiivinen ryhmä Kullossa ja me naistoimikunnassa pyrimme pitämään sitä yllä ja saamaan uusia naisia mukaan toimintaan. Päätapahtumamme on vuosittain heinäkuun alussa järjestettävä Ladies Day, joka kerää yhteen n 100 naisgolfaria meiltä ja lähi seuroista.
Kullossa olen pelannut reilut 10 vuotta, lajia harrastanut 19 vuotta. Kierroksia tulee melko paljon vuositasolla ja golfin parasta antia ovatkin ulkoilu ja kivat ihmiset, kilpailujakaan unohtamatta. Olet tervetullut mukaan kierroksille ja kaikkiin naisten tapahtumiin, otamme myös mieluusti vastaan uusia ideoita niin tapahtumille kuin myös kilpailuille.
Hyvää golfkautta 2023!
T. Minna Hirsimäki