GOLFOPETUS KULLOOSSA

Kullo Golf Training Center

Kullo Golf Training Centerin tavoitteena on, että jokaisella olisi mahdollisuus peliä parantavien ja peli-iloa lisäävien oivallusten ja oppien saamiseen. Olet sitten aloitteleva juniori, yhdessä kavereiden kanssa pelistä nauttiva nuori tai jo vuosia golfia harrastanut aktiivinen tai omasta mielestäsi kentän paras pelaaja. Tarjoamme kattavan ohjelman opetusta rangellamme ja harjoitusalueellamme.


ALOITA GOLF

Golfin aloittaminen on helppoa Kullo Golfissa. Voit osallistua Kulloossa järjestettäville Green Card-kursseille tai voimme järjestää oman kurssin kaveriporukoille tai yrityksen työntekijöille.

TUTUSTU TÄSTÄ


YKSITYISOPETUS

Open Golf Oy on johtava golfkouluttaja ja golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja head pro Hanna Teerijoki (PGA) ja hänen opetustiiminsä on kouluttanut kahden vuosikymmenen aikana yli 20 000 golfaria, jotka pelaavat kymmenillä kentillä ympäri Suomea.

VARAA ITSELLESI OPETUSTUNNIT TÄSTÄ


ALKEISKURSSIT JA GREEN CARD

Kullo Golfin alkeiskursseja järjestetään joka toinen viikonloppu ja ne kestävät yhteensä 4 tuntia. 2 tuntia lauantaina ja 2 tuntia sunnuntaina kello 13.00-15.00. Alkeiskurssia varten et tarvitse omia golfvälineitä eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa golfkokemusta. Liikunnallinen ja säänmukainen vaatetus riittävät.

TUTUSTU JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ


JUNIORIT

Kullo Golf järjestää junioreille ryhmätreenejä, kesäleirin ja päivätapahtumia. Treenien päämääränä on parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Tutustu eri treeniryhmiin ja ilmoittaudu mukaan. Ryhmät toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 4 per ryhmä.

TUTUSTU JUNIORITOIMINTAAN TÄSTÄ

​​​​​​​

VIIKKOTREENIT

Vain pelaamalla opit golffia, on legendaa!!!!!

Tule aikuisten ja nuoriso ohjattuihin yhteistreeneihin maanantaisin ja torstaisin klo 17.00-18.30. Opetusta 90 min. joka viikko, niin tasoituksesi paranee kohisten!!!!

Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan ja hioa oma peli parhaaseen mahdolliseen kuntoon!

Kohderyhmä: kaikki

Treenit:
Joka viikko maanataisin ja torstaisin 17.00-18.30.
Ryhmässä max. 8 miestä per harjoituskerta.

LISÄTIETOA TÄSTÄ