GOLFOPETUS KULLOOSSA

Kullo Golf Training Center

Kullo Golf Training Centerin tavoitteena on, että jokaisella olisi mahdollisuus peliä parantavien ja peli-iloa lisäävien oivallusten ja oppien saamiseen. Olet sitten aloitteleva juniori, yhdessä kavereiden kanssa pelistä nauttiva nuori tai jo vuosia golfia harrastanut aktiivinen tai omasta mielestäsi kentän paras pelaaja. Tarjoamme kattavan ohjelman opetusta rangellamme ja harjoitusalueellamme.


ALOITA GOLF

Golfin aloittaminen on helppoa Kullo Golfissa. Voit osallistua Kulloossa järjestettäville Green Card-kursseille tai voimme järjestää oman kurssin kaveriporukoille tai yrityksen työntekijöille.

TUTUSTU TÄSTÄ

AVOIMET OVET 5.5 2023

Avoimet ovet Kullo Golfin harjoitusalueella 5.5. kello 17.00-19.00

Tapahtumassa saat lisätietoa aikuisten ja junioreiden kesän harjoituksista ja tapahtumista.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksityistunti Pron kanssa!

​​​​​​​TUTUSTU JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ


YKSITYISOPETUS

Open Golf Oy on johtava golfkouluttaja ja golfkurssien järjestäjä Suomessa. Ammattivalmentaja ja head pro Hanna Teerijoki (PGA) ja hänen opetustiiminsä on kouluttanut kahden vuosikymmenen aikana yli 20 000 golfaria, jotka pelaavat kymmenillä kentillä ympäri Suomea.

VARAA ITSELLESI OPETUSTUNNIT TÄSTÄ

ALKEISKURSSIT JA GREEN CARD

Kullo Golfin alkeiskursseja järjestetään joka toinen viikonloppu ja ne kestävät yhteensä 4 tuntia. 2 tuntia lauantaina ja 2 tuntia sunnuntaina kello 13.00-15.00. Alkeiskurssia varten et tarvitse omia golfvälineitä eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa golfkokemusta. Liikunnallinen ja säänmukainen vaatetus riittävät.

TUTUSTU JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ


JUNIORIT

Kullo Golf järjestää junioreille ryhmätreenejä, kesäleirin ja päivätapahtumia. Treenien päämääränä on parantaa osallistujien golftaitoja kokonaisvaltaisesti. Tutustu eri treeniryhmiin ja ilmoittaudu mukaan. Ryhmät toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 4 per ryhmä.

TUTUSTU JUNIORITOIMINTAAN TÄSTÄ


NUORISO

Nuorten harjoitusryhmä niille ketkä haluavat kehittyä golfissa, mutta paikalle voi myös tulla, jos etsinnässä vain hauska seura. Harjoituksiin voi tulla riippumatta kuinka kokenut golffari on. Kesän aikana tullaan käymään kaikki golfin osa-alueet lävitse ja apuna käytetään monipuolisesti Kulloon harjoitusalueita mukaan lukien Studio, jossa on TrackMan.

TUTUSTU JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ


NAISTEN TREENIT

Kullo Golf tarjoaa naisjäsenilleen mahdollisuuden aktiiviseen harjoitteluun. Torstaisin treenaamme kahdessa ryhmässä. Läpi kauden kestävissä treeneissä käydään läpi golfin kaikkia osa-alueita ja viedään oppeja myös kentälle harjoituspelien muodossa.

NAISTEN KEHITY TREENIRYHMÄ

NAISTEN MENESTY TREENIRYHMÄ

MIESTEN TREENIT

Vain pelaamalla opit golffia, on legendaa!!!!!
Tule miesten ohjattuihin treeneihin torstaisin klo 17.00-18.30. Opetusta 90 min. joka viikko, niin tasoituksesi paranee kohisten!!!!

Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan ja hioa oma peli parhaaseen mahdolliseen kuntoon!

MIESTEN TREENIRYHMÄ

SENIOREIDEN TREENIT

Nyt se on mahdollista, että vanhakin nuortuu, Pelitaito paranee jos treeneihin on osallistunut.

Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan ja hioa oma peli parhaaseen mahdolliseen kuntoon!

​​​​​​​SENIOREIDEN TREENIRYHMÄ