Kenttäesittely

Kenttä numeroina

18 vaihtelevaa väylää, par 72:
Kentältä löytyy viisi par 5, kahdeksan par 4 ja 5 par 3 väylää. Suurin osa väylistä kulkee metsämaisemassa omassa rauhassa.

"Noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Kullo Golf on yhdistelmä metsä-, pelto- ja merimaisemaa. Porvoolaiskentän kumpuilevat väylät ovat leveitä, ja maastosta löytyvät jonkin verran korkeuseroja. Mäkien kipuamisen ja muutaman pitkähkön siirtymän myötä kenttä tarjoaa myös sopivasti fyysisesti haastetta.

Tiipaikat on sijoitettu fiksusti, joten kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille aloittelijoista ammattilaisiin. Vaikeusastetta nostavat korkeuserojen lisäksi myös useat vesiesteet. Pelaamalla järkevästi esteet on kuitenkin kuitenkin vältettävissä. Jos taas vaati rohkean linjan, saattaa joutua kaivamaan uutta palloa bägistä.

Kenttä hoidetaan hyvin. Erityisesti samettiset viheriöt ovat huippukunnossa alkukeväästä aina pitkälle syksyyn. Kullon poikkeaa monesta muusta kentästä siinä, että viihtyisälle klubitalolle palataan 11. reiän jälkeen.

Harjoitusalueet sijaitsevat klubitalon välittömässä läheisyydessä. Viihtyisä klubiravintola koostuu ravintolasalista, kahdesta kabinetista ja upeasta pääterassista. Klubilla voi nauttia lounaan kierroksen jälkeen tai järjestää kokous- tai seminaaripäivän erinomaisissa puitteissa."

Slopetaulukko miehet >>
Slopetaulukko naiset >>

Kentän pituus:
Valkoisilta 5.905 metriä
Keltaisilta 5.570 metriä
Sinisiltä 5.370 metriä
Punaisilta 4.530 metriä

Kenttäennätys:
63 lyöntiä (-9), Victor Østerby (Polarputki Finnish Open 2017)

Tuloskortti