Seuran uusi puheenjohtaja Minna Halonen esittäytyy


Seuran vuosikokouksessa Kullo Golf Club Ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Minna Halonen. Alla Minnan terveiset. Tässä yhteydessä haluamme kiittää seuran edellistä puheenjohtajaa Harri Paavolaa seuran sekä kenttäyhtiön eteen tehdystä työstä. Kiitos Harri ja Minnalle onnea uuteen tehtävään!Olen Minna Halonen ja Kullo Golf Club ry:n uusi puheenjohtaja.


Oma Kullo- ja myös golfurani alkoi keväällä 2015 ja nyt alkaa neljäs vuosi Kullo Golf Club ry:n hallituksessa sekä toinen vuoteni Kullon Lady-kapteenina.


Tämä vuosi on Kullo Golf Club ry:n 20-v juhlavuosi ja ry:n hallitus yhdessä Kullo Golf Oy:n toimitusjohtajan kanssa onkin aloittanut kauden tapahtumien suunnittelun. Kisakalenteriin tuodaan erilaisia tapahtumia, missä jäsenistö pääsee pelaamaan ja viettämään jälkipelejä Kullolaisten golffareiden kanssa. Juhlavuoden huipennuksena on 5.8. 20-vuotisjuhla-päivä, save the date !


Otathan hihasta kiinni jos haluat mukaan aktiiviseen toimintaan tai sinulla on muuten hyviä ideoita Kullo Golf Club ry:n tapahtumiin. Tehdään yhdessä ikimuistoinen juhlavuosi!


Kullo Golf Club ry:n puolesta toivotan kaikille oikein mukavaa golf-kautta


T. Minna