Range avataan lauantaina 2.7.

Odotus on ohitse! Range avataan lauantaina 2.7.

Pallojen alastuloalueen tekonurmet on asennettu ja reuna-alueet on kylvetty. Rangella tullaan kuitenkin tekemään viimeistelytöitä loppukesään asti. Mm. tekonurmiset kohdeviheriöt asennetaan yksitellen seuraavien viikkojen aikana. Kohdeviheriöiden asennuksen ajaksi range suljetaan muutamaksi tunniksi kerrallaan, yleensä aikaisin aamulla. Asennustöistä ilmoitetaan etukäteen kullogolf.fi etusivulla rangeosiossa.

Rangella on käytössä Srixonin uudet ja laadukkaat rangepallot. Pallot kerätään robottikerääjällä. Reuna-alueiden leikkuun hoitaa myös robotti. Robottien avulla kenttätyöntekijät voivat keskittyä paremmin tärkeämpiin tehtäviin kentällä.

Uusi lähipelialue on ollut käytössä keväästä asti. Huomioithan, että rangepallojen käyttö lähipelialueella on kielletty.


Rangen avauduttua myydään lämmittelykäytössä olleet lyöntihäkit. Jos haluat ostaa häkin itsellesi, laita viestiä osoitteeseen caddiemaster@kullogolf.fi.


Rangeharjoittelun hinnoittelu kaudella 2022
1 kori: 4 euroa (n. 40 palloa)
20 koria: 60 euroa*
50 koria: 100 euroa*

(*+rangekortin hinta 5e, aikaiseemin käytössä olleet kortit pitää päivittää caddiemasterilla)

Kullo Golfin osakkaille rangepallot sisältyvät vastikemaksuun.

Avajaistarjous
Kun ostat 8.7. mennessä rangepaketin saat kahdenkymmenen korin pakettiin neljä koria kaupan päälle ja viidenkymmenen korin pakettiin viisi koria kaupan päälle!

Tervetuloa harjoittelemaan Kullo Golfiin!