Ohjeita kauden alkuun

Ajanvaraustunnukset

Ajanvaraustunnukset ovat samat kuin viime kaudellakin. Kullo Golfin jäsenten käyttäjätunnus on jäsennumero ja muiden seurojen jäsenten käyttäjätunnus rekisteröitymisessä käytetty. sähköpostiosoite. Mikäli sinulla on jo WiseGolf tunnukset älä rekisteröidy uudestaan! Käytä rekisteröitymisessä Golfliiton rekisterissä olevia tietoja.


Huolehdithan että kaikki maksut (jäsen, pelioikeus, vastike tms.) on hoidettu hyvissä ajoin. Käsittelemme maksuja saapumisjärjestyksessä. Maksathan laskut myös oikealla tilinumerolla, oikealla summalla ja oikealla viitenumerolla. Näin maksut kohdistuvat oikein oikealle laskulle.


Ohje pelaajille, jotka ovat jäseninä kentillä, joissa WiseGolf ei ole käytössä.

Rekisteröityminen​​​​​​​

  • Ensimmäisellä kerralla pelaaja rekisteröityy WiseGolf-sovelluksen käyttäjäksi "rekisteröidy"-painikkeella.
  • Rekisteröitymisen yhteydessä valitaan kotiseura (listauksesta löytyy kaikki Suomen golfseurat) sekä kirjataan jäsennumero, jotta eBirdie-yhteys saadaan luotua. Rekisteröitymisen yhteydessä täytetään myös muut pelaajan perustiedot.


Kirjautuminen

  • Jatkossa vieraspelaajien tulee kirjautuessaan valita kotikenttävalinnan kohdalla alasvetovalikosta "WiseGolf Club". Eli vaikka pelaaja on rekisteröitymisen yhteydessä valinnut oman kotikenttänsä, sitä ei löydy kirjautumisvaiheessa listalta, vaan sen sijaan valitaan "WiseGolf Club".
  • Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite ja salasana on rekisteröitymisen yhteydessä valittu salasana.
  • Kun kirjautumisen on kerran tehnyt, sovellus muistaa sen eli kirjautumista ei tarvitse joka kerta suorittaa uudelleen.

Sisäänkirjautuneena valitaan etusivulla kenttä, jonne ollaan menossa pelaamaan.


Ajan varaaminen Nexgolfia käyttäville kentille

Mikäli olet Kullo Golf Club Ry:n jäsen ja olet menossa pelaamaan kentälle joka käyttää ajanvarauksessa Nexgolfia pitää sinun käydä rekisteröimässä tunnukset Teetimeen jonka kautta tapahtuu ajanvaraus Nexgolfia käyttäville kentille.

Voit varata ajan NexGolfia käyttäville kentille myös NexGolf sovelluksen kautta. Käyttäjätunnus sekä salasana ovat samat millä olet rekisteröitynyt Teetime palveluun ja golfseura kohta jätetään tyhjäksi.


Tasoituskierrosten syöttäminen

Jatkossa Golf Gamebookilla tasoituskierrosten lähettäminen onnistuu ainoastaan maksullisella Gold-jäsenyydellä. Muutos koskee tasoituskierrosten lähettämistä Golf Gamebookissa, kun pelaaja itse haluaa pelaamaltaan harjoituskierrokselta lähettää tuloskortin tasoituslaskentaan.

Kaikista Kulloossa pelatuista kilpailuista tulokset lähetetään automaattisesti tasoituslaskentaan. Kulloossa pidettävissä kisoissa pelaajat pääsevät käyttämään tulospalvelussa Gamebookia myös ilman Gold-jäsenyyttä.

eBirdie-sovelluksen digitaalisella tuloskortilla. Tällä Golfliitto haluaa varmistaa, että kaikilla pelaajilla on seuran jäsenmaksuun kuuluva mahdollisuus palauttaa tasoituskierros digitaalisesti.

Tasoituskierroksia voi edelleen kirjata maksutta myös mScorecard-sovelluksen kautta tai palauttamalla toimistoon caddiemasterille tuloskorti minkä caddiemaster lähettää tasoituslaskentaan.


Pelikortin käyttö

Pelikortilla pelaavilta ajanvaraus pyytää maksua ajanvarauksen yhteydessä. Mikäli ajanvaraaja hallinnoi itse pelikorttiaan tai pelilippujaan voi hän tässä vaiheessa maksaa lähdön pelikortti/pelilippu koodilla. Tai varaaja voi valita "maksu kassalla" = maksu caddiemasterilla jolloin caddiemaster kuittaa pelit maksetuksi ilmoittautumisen yhteydessä.