2023 Viikkokisa by Sinebrychoff alkaa 8.5.

Viikkokisa alkaa!!


Kullo Golf Club ry:n jäsenten Viikkokisa by Sinebrychoff alkaa maanantaina 8.5.2023.


Naiset pelaavat vuorotellen punaiselta ja siniseltä tiiltä ja miehet vuorotellen punainen-sininen-keltainen ja valkoinen tii. Molemmissa sarjoissa pelimuoto on pistebogi paitsi joka kolmas viikko pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli.


Viikkokisa-kierroksen voi pelata viikon aikana haluamanaan ajankohtana, ilmoittaen viikkokisasta ennen kierrosta caddietoimistoon, missä avataan kisakierros Gamebookiin, joten kaikkien osallistujien toivotaan käyttävän GameBookia viikkokisatuloksen syöttämiseen. Paperikortti on myös mahdollinen jos GameBookin kanssa on hankaluuksia, mutta tulokset pitää olla cadditoimiston tiedossa saman vuorokauden aikana milloin kierros on pelattu.


Viikkokisamaksu 30 € maksetaan ensimmäisen viikkokisakierroksen ilmoittautumisen yhteydessä. Joka viikon paras tulos palkitaan ja lisäksi neljä parasta kummastakin sarjasta pelaavat finaalin, missä palkitaan kolme parasta pelaajaa/sarja.

Säännöt ja rankingit yms. löydät Viikkokisa-sivulta.

Viikkokisaan voivat osallistua kaikki Kullo Golf Club ry:n jäsenet. Kisamaksu koko kaudelta on 30€ + pelioikeudettomilta greenfee/kierros.

Viikkokisan saa edellisten kausien tavoin pelata minä tahansa arkipäivänä maanantaista sunnuntaihin pelaajan itse valitsemana ajankohtana. Viikkokisa pelataan tasoituksellisena pistebogeynä ja joka kolmas viikko tasoituksellisena lyöntipelinä. Pelaaja voi pelata vain yhden kisakierroksen viikon aikana.

Pistelasku on sama kuin vuonna 2022. Jokaisen viikon 10 parasta tulosta saa pisteitä seuraavasti:
1. 25 pistettä
2. 18
3. 15
4. 12
5. 10
6. 8
7. 6
8. 4
9. 2
10. 1