WISEGOLF

WiseGolf-tunnukset, kirjautumisohjeet ja ajanvaraus

KGC jäsenten ja osakkaiden kirjautuminen

Valitse kotisivun oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu sisään". Huomioithan, että jäsenillä on jo käyttäjätunnus (=jäsennumero) eli ethän valitse ”Rekisteröidy”.

Käyttäjätunnus: Oma jäsennumerosi
Oletussalasana: Etunimen kaksi ensimmäistä kirjainta, sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.

Salasanassa on isot kirjaimet mukana, kuten seuraavissa esimerkeissä:
Maija Meikäläinen, syntynyt 29.6.1954 --> MaMe29
Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15

Oletussalasanan voi vaihtaa oikeasta yläreunasta klikkaamalla omaa nimeä ja valitsemalla Omat tiedot --> Henkilö- ja osoitetiedot -> Vaihda salasana. Omista tiedoista löydät jatkossa myös omat laskusi ja tilauksesi.


Kirjautuminen uudet jäsenet

KGC:n jäsenet, jotka ovat liittyneet jäseneksi 10.3.2022 jälkeen, ovat saaneet sähköpostilla rekisteröitymiskutsun. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi ja salasana luodaan rekisteröitymisen yhteydessä. Mikäli et ole saanut rekisteröitymiskutsua tai rekisteröitymisessä ilmenee muita ongelmia, ota yhteys toimistoon.


Kirjautuminen osakkaat ja pelioikeutetut joilla ei ole KGC jäsenyyttä

Osakkaat ja pelioikeutetut joilla ei ole KGC jäsenyyttä, ovat saaneet sähköpostilla rekisteröitymiskutsun. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi ja salasana luodaan rekisteröitymisen yhteydessä. Mikäli et ole saanut rekisteröitymiskutsua tai rekisteröitymisessä ilmenee muita ongelmia, ota yhteys toimistoon.


Muiden seurojen jäsenten kirjautuminen

Muiden kuin KGC:n jäsenten tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Pääset rekisteröitymään Kullo Golfin kotisivuilla www.kullogolf.fi klikkaamalla etusivun oikeassa yläkulmasta kohdasta "Rekisteröidy".

Käyttäjätunnukseksi muodostuu rekisteröitymissähköpostiosoite.​​​​​​​


Ajanvaraus

Kirjaudu sisään järjestelmään yllä mainittujen kirjautumisohjeiden mukaisesti (KGC:n jäsenet jäsennumerolla ja muiden seurojen jäsenet sähköpostiosoitteella).

Olet kirjautunut sisään, kun oma nimesi näkyy oikeassa yläkulmassa.

Kirjauduttuasi sisään klikkaa Ajanvaraus.

Valitse kenttä, jolle haluat varata ajan.

Valitse lähtöaika ja varaa aika.

Valitse kalenterin oikeasta yläkulmasta haluamasi pelipäivä. Voit selata päiviä nuolista tai klikata päivää, jolloin saat valittua päivän suoraan kalenterinäkymästä.

Kun päivä on valittu, valitse haluamasi vapaa kellonaika ja klikkaa vihreällä pohjalla olevaa plus-painiketta (+), josta aukeaa ponnahdusikkuna.

Omat tietosi tulevat valittuun lähtöaikaan automaattisesti. Jos niin ei käy, voit syöttää tietosi kohdasta Lisää pelaaja. Samasta kohdasta voit myös etsiä samaan peliryhmään haluamiasi pelikavereita.

Kun varausruudussa näkyvät toivomasi pelaajat, paina Tallenna pelaajat. Varaus on nyt tehty!

Näet omat varauksesi kirjautuneena ollessasi oman nimesi alta kohdasta Oma tili -> Tilaukset.