Visma Financial Solutions palveluiden käyttöönotto

Kullo Golf on ottanut käyttöön Visma Financial Solutions Oy:n tarjoamat maksunvalvontapalvelut

Visma Financial Solutions vastaa jatkossa Kullo Golfin laskujen muistutus ja perintätoimista.


Keneen yhteydessä laskuasioissa?

Ennen Visman lähettämää huomautusta voit sopia laskuasioista toimiston kanssa. Vismalta tulleen huomautuksen jälkeen maksuaikatauluista tulee sopia heidän kanssaan.


Voit nyt tilata myös e-laskun

Suosittelemme e-laskun tilaamista, jolloin saat laskun suoraan verkkopankkiisi ja maksut saapuvat meille aina oikealla viitenumerolla. Näit vältämme laskujen katoamisen ja unohtumisen sähköpostiin.

E-laskun voit tilata verkkopankkisi kautta. Laskuttaja on Kullo Golf Oy tai Kullo Golf Club Ry ja tunnistetietona on asiakasnumerosi (huom!! ei jäsennumero tai osakenumero). Asiakasnumerosi löydät saamastasi laskusta tai voit kysyä sen toimistosta.


Mistä löydän laskut ja omat tiedot?

Kauden 2023 laskut (jäsen, vastike, pelioikeus jne.) ja niiden tilan näet WiseGolfista. Kirjaudu Kulloon kotisivuille www.kullogolf.fi sivujen yläreunasta ja pääset tarkistamaan ja muokkaamaan omia tietojasi. Täällä voit mm. päivittää yhteystietojasi, näet laskut ja osakeasiat.

Caddiemaster näkee myös kassan kautta asiakkaan avoimet laskut ja avoimen Kullo Golf Oy:n lähettämän laskun voi maksaa myös caddiemasterin tiskillä.

Kirjaudu sisään kotisivujen oikeasta yläkulmasta

Kohdasta oma tili näet mm. omat laskusi