Tuloskortin syöttö ebirdien kautta

Tuloskortin syöttö eBirdien kautta

eBirdie on Suomen Golfliiton, liiton alaisten jäsenseurojen sekä niiden jäsenten golfsovellus ja virallinen jäsenkortti. eBirdiestä löydät kaiken golfarin tarvitseman tiedon tasoituksesta, säännöistä ja jäseneduista. Viestit kotiseuralta ja Golfliitolta kertovat ajankohtaisista uutisista ja kenttäopas auttaa löytämään tiesi Suomen golfkentille.

Sovelluksessa on nyt myös helppokäyttöinen tuloskortti henkilökohtaisia tasoituskierroksia varten kotimaan kentiltä. Siihen pääsee kätevästi oikean reunan Pelaa-napin kautta.

Myös mScorecardin peliominaisuudet ja tasoituskierroksen pelaaminen ovat pelaajien käytössä kätevästi vasemman reunan Pelaa-napin kautta. Huomaathan että molemmat sovellukset täytyy olla ladattuina sujuvan käyttökokemuksen takaamiseksi.

Suomi siirtyi helmikuussa 2020 maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmään (WHS). Pelaaja näkee eBirdiestään vaivattomasti voimassaolevan tasoituksensa, ja lisäksi tasoitus- ja kierroshistoriansa Tasoitus-ikonin alta.

Voit pelata virallisen tasoituskierroksen sovelluksen tuloskorttia käyttäen. Uusi tasoituksesi päivittyy yön aikana, ja on nähtävillä eBirdiessä ja seurajärjestelmissä seuraavana aamuna.

Pelaajien asiakastuki: ebirdie@golf.fi

Lataaminen on helppoa​​​​​​​

  1. eBirdie toimii iOS- ja Android-laitteilla ja sen voi ladata App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista. Kun sovellus on ladattu puhelimeen, täytä vain jäsentietosi aloitusnäyttöön:
    • Seura alasvetovalikosta
    • Jäsennumerosi
    • Tunnuksesi on etu- ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta sekä syntymävuotesi