Tölkkiscramble by Porvoon viinijuhlat 8.7.

Tölkkiscramble by Porvoon viinijuhlat 8.7.​​​​​​​

Huomio Kulloolainen!

Nuorten kesän hauskoin tapahtuma tölkkiscramble tulee taas tulevana lauantaina 8.7. klo 15.30 eteenpäin ja tällä kertaa kisan yhteistyökumppanina toimii uusi porvoolainen festivaali Porvoon viinijuhlat, joka järjestetään Porvoon uudessa tapahtumapuistossa kisaa seuraavana viikonloppuna 14.-15.7.. Voittajille on luvassa kahden päivän VIP-liput festivaaleille eikä toiselle sijalle jääneet tai parhaimman scratch-tuloksen tehneet joudu jäämään kotiin koko seuraavaksi viikonlopuksi.

Porvoon viinijuhlat ovat ensimmäistä kertaa järjestettävä unelmien festivaali, joka tuo 12 tähtiartistia niin kotimaasta kuin ulkomailta Porvoon uuteen tapahtumapuistoon 14.-15.7.2023. Esiintyjien joukosta löytyvät esimerkiksi Suomen euroviisuedustaja Käärijä, ruotsalainen poptähti Veronica Maggio ja Emma-palkintoja kahminut Behm. Festivaalit eivät ole pelkkää musiikin juhlaa, vaan kuten tölkkiscramblessa on Porvoon viinijuhlilla myös tarjottavaa hyvän ruoan ja juoman ystäville. Festivaalijohtaja Valtteri Taipalus lupaakin, että festivaaleilla on panostettu erityisen paljon laadukkaaseen ruoka- ja juomavalikoimaan, joten festivaaleilta löytyykin niin paikallisten kuin tunnettujen brändien myyntipisteitä. Esimerkiksi festivaaleilla on tarjolla yli sata erilaista juomavaihtoehtoa.

​​​​​​​
Tänä vuonna kilpailussa pelataan koko kierros eli 18 reikää, joten pois juotavia lyöntejä riittää, vaikka scramble pelimuotona paljon lyöntejä karsiikin pois. Kilpailun jälkeen pääsemme kokoontuman terassille maittavan grillibuffetin ääreen viettämään rattoisan illan. Tätä tapahtumaan et siis halua jättää välistä, joten nappaa kaveriasi hihasta ja ilmoittaudu mukaan. Eikä hätää, mikäli parisi ei olisi kulloolainen, voit silti ottaa hänet pariksesi. Voit myös ilmoittautua jos sinulla ei ole paria, me yhdistämme parittomat pelaajat pareiksi.

Ilmoittautumiseen TÄSTÄ

Nähdään kilpailussa!
Terveisin Nuorisotoimikunta