Seuran puheenjohtajan terveiset

Kausi saatiin tänä vuonna käyntiin vappuna. Kenttä on talvehtinut hyvin ja vaikka takatalvi vähän kentän avaamista viivästyttikin niin noin puolen vuoden kausi on taas edessä.


Kullo Golf Club ry:n helmikuisen vuosikokouksen valitsema hallitus on suunnitellut tapahtumia sekä eri kohderyhmille että kaikille Kullolaisille. Tapahtumia julkaistaan kauden aikana kisakalenteriin, joten sitä kannattaa seurata aktiivisesti, sekä ottaa myös Kullon somekanavat seurantaan. Tutusti pelataan myös viikkokisaa ja viikkokisa-formaatti on sama mitä viime vuonna eli miehet pelaavat vuoroviikoin eri tiiltä ja naiset vuorottelevat punaisen ja sinisen tiin välillä. Pelimuoto on pistebogi, mutta joka kolmas viikko pelataan tasoituksellinen lyöntipeli. Lähde mukaan pelaamaan viikkokisoja, viime vuonna noin 50 pelaajaa osallistui viikkokisoihin, nyt voitaisiin ylittää tuo lukumäärä !


Kauden aikana ohjelmassa on tapahtumia naisille, nuorille, senioreille sekä kaikille yhteisesti. Kauden aloitus 5.5. Kapteenien kierros on perinteinen kauden avaus-tapahtuma, missä arvottujen parien kanssa kisataan 18 r pistebogikisa. Ennen kisaa nostetaan Kullon lippu salkoon ja kapteenit lyövät kauden avauslyönnit.


Kesän huipennuksia on mm. 3.8. pidettävät kesäjuhlat olympia-golfin teemalla sekä luonnollisesti Kullon mestaruuskilpailut 17.-18.8.

Oikein hyvää alkavaa golf-kautta kaikille !

​​​​​​​T. Minna Halonen

Puheenjohtaja Kullo Golf Club ry