Seuran hallituksen jäsenten esittely

Seuran hallituksen jäsenten esittelyt julkaistaan viikottain

Marko Seppälä

Terve

Olen Marko Seppälä 52 v. ja olen ollut mukana Kulloon golfyhteisössä kentän perustamisvuodesta asti, eli noin 20 vuotta. Kullo Golf Ry:ssä olen toiminut kolmisen vuotta, joista kapteenina nyt toista vuotta. Asustelen Porvoossa golffaavan puolisoni Minnan kanssa, ja vapaa-aikamme käytämme tiiviisti golffin parissa. Kierroksia vuodessa tulee pelattua n. 90, joista Kulloossa melkeinpä puolet. Tänä vuonna olemme saaneet nauttia loistavasta uudesta rangealueesta, sekä Etelä-Suomen parhaista greeneistä. Näistä kiitos kuuluu ehdottomasti "näkymättömille" puurtajille eli ammattitaitoisille kentänhoitajillemme.

Haluaisinkin toivottaa kaikille rentoa ja liikunnallista kesää tämän loistavan yhteisen harrastuksemme parissa. Hymyillään kun tavataan.

T. Make


Risto Heinonen

Moi!
Toimin toista vuotta Kullo Golfin senioritoimikunnan vetäjänä. Golfia olen pelannut noin kaksikymmentä vuotta, joista Kullo Golfia olen edustanut lähes saman ajan. Olen toiminut ammattivalmentajana lentopallossa, josta parhaana saavutuksena on kaksi vuoden valmentaja titteliä. Golfia pelatessa olen yrittänyt vain pelata ja unohtaa valmentamisen.
Ikävuosien lisääntyessä väylät muuttuvat pidemmiksi ja reiät pienemmiksi, siltä ainakin minusta välillä tuntuu. Harjoittelun määrällä ja pron opastuksella on kuitenkin ratkaiseva merkitys oman pelin kehittämiseen ja sen ylläpitämiseen. Sen vuoksi olemme järjestäneet senioreille mahdollisuuden osallistua harjoituksiin kesän kuluessa pron opastuksella. Muista ilmoittautua ja varata paikkasi etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ensimmäiset seniori treenit oli 7.6. ja kaikki kahdeksan paikkaa olivat täynnä.
Jatkamme ystävyysotteluita muiden seurojen kanssa. Uudenmaan senioreiden reikäpelit ovat parhaillaan käynnissä ja Itä-Uudenmaan Seniori Tour on tullut uutena kilpailuna mukaan tällä kaudella. Viikkokisat jatkuvat entiseen malliin. Toivoisin, että mahdollisimman moni osallistuisi näihin tapahtumiin.
Senioritoimikunnan tavoitteena on tehdä yhteistyötä kaikkien seuran toimikuntien kanssa. Tavoite on tarjota senioreille liikunnallista ja terveellistä sekä virkistävää sosiaalista kanssakäymistä.
Jos sinulla on hyviä ehdotuksia senioritoiminnan kehittämiseksi, otan niitä mielelläni vastaan.

Golfterveisin Risto ”Rike” Heinonen


Minna Hirsimäki

Olen Minna Hirsimäki ja aloitin Kullo Golf Club ry:n jäsenenä kuluvalla kaudella naistoimikunnan edustajana. Naistoimikunnassa olen ollut mukana jo 7 vuoden ajan ja oma tekemiseni on keskittynyt enimmäkseen sponsoreiden hankkimiseen eri tapahtumiin ja kilpailuihin. Naiset ovat aktiivinen ryhmä Kullossa ja me naistoimikunnassa pyrimme pitämään sitä yllä ja saamaan uusia naisia mukaan toimintaan. Päätapahtumamme on vuosittain heinäkuun alussa järjestettävä Ladies Day, joka kerää yhteen n 100 naisgolfaria meiltä ja lähi seuroista.
Kullossa olen pelannut reilut 10 vuotta, lajia harrastanut 19 vuotta. Kierroksia tulee melko paljon vuositasolla ja golfin parasta antia ovatkin ulkoilu ja kivat ihmiset, kilpailujakaan unohtamatta. Olet tervetullut mukaan kierroksille ja kaikkiin naisten tapahtumiin, otamme myös mieluusti vastaan uusia ideoita niin tapahtumille kuin myös kilpailuille.
Hyvää golfkautta 2023!
T, Minna Hirsimäki


Tiina Kaske

Hei olen Tiina Kaske junnutoimikunnan pj. Junnutoimikunnassa on kaksi lasten vanhempaa Jaana ja Mikko sekä kaksi junnua Joa ja Aatos. Anoin meille viime vuonna Opetusministeriöstä tukirahaa kahden vuoden projektiin 2022-2023 jonka teemana on ”vauhtia ja monipuolisuutta” junnutoimintaan . Anomus hyväksyttiin ja tuen avulla harjoitusten ja leirien hinnat ovat erittäin edulliset. OPM edellyttää että pieni maksu pitää olla ja seura kustantaa myös määrätyn osan kuluista! Olen tehnyt lajia tutuksi lähialueen kouluvierailuilla ja kenttävierailuilla. Tuo oma juniorisi mukaan hyvin suunniteltuihin harkkoihin ja leirille! Lisätietoja saat kotisivuilta ja vastaan myös mielelläni kysymyksiin!

Golferveisin
Tiina Kaske
Junnuvastaava, golfammattilaisen äiti ja intohimoinen golffari


Kaius Karhulahti

Heippa,

Minä olen Kaius Karhulahti 25-vuotias helsinkiläinen, jonka golfura tähän asti on pääosin kulunut Kulloossa. Tämä kesä on omien laskelmieni mukaan seitsemäs lajin parissa, joten olen jo muutaman kerran saanut pallon lähtemään haluamaani suuntaan. Normaalisti arkeni kuluu opettajaopintojen parissa, joten tulevaisuudessakin aikaa saattaa jäädä kesäisin golfin pelaamiseen.

Yhdistyksen toiminnassa olen mukana toista vuotta. Oma tekemiseni yhdistyksessä keskittyy erityisesti Kulloon nuorten toiminnan suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Meillä Kulloossa nuoret ovat ryhmänä hyvin lavea käsite, minkä vuoksi olemme määritelleet nuoriksi kaikki 18 – 35-vuotiaat. Mikäli osuit tähän ikähaarukkaan kutsunkin sinut nyt nuorten harjoituksiin tulevana torstaina 25.5. kello 18.30-20.00. Jos et tämän viikon harjoituksiin ehdi, niin ei hätää nuorten harjoitukset ovat joka toinen torstai, joten mahdollisuuksia ohjattuun harjoitteluun tulee vielä.

Harjoitusten lisäksi kalenterista kannattaa ympyröidä perjantai 16.6., jolloin on Nuorison iltakisa & afterwork. Eikä tussia tarvitse säästellä, koska lauantaina 8.7. pelataan jälleen nuorille suunnattu tölkkiscramble, jossa tänä vuonna pelataan 18 reikää.

Mikäli näät nimeni lähtölistoilla ilmoittaudu ihmeessä mukaan pelaamaan tai mikäli et sitä siellä nää ja kaipaat peliseuraa laita minulle viestiä niin sovitaan pelit. Helposti minut saat kiinni Instagramin yksityisviestillä @someammattilainen tai sähköpostilla kaius.karhulahti@helsinki.fi. Minulle voi myös laittaa viestiä, jos on hyviä ideoita yhdistyksen toimintaan sekä muuten vain risuja tai ruusuja. Toki viestiä saa laittaa myös, jos päivän aikana on kertynyt käyttämättömiä sanoja. Ohessa vielä kuva itsestäni lajityypillisessä ympäristössä, niin mahdollisesti tunnistatte ketä voitte tulla klubilla repimään hihasta purkaaksenne sydäntänne.


-Kaius


Simo Pakarinen

Kullo Golf Ry:n nuorisotoimikunnan jäsen ensimmäistä vuotta.

Olen jo aiemmin pelannut lajia nimeltä golf, mutta 4 vuotta sitten hurahdin lajiin. Tämän ajan olen myös ollut Kullo Golfin jäsen. Kierroksia kotikentällä tulee noin 80 kautta kohden, eli usein minuun saattaakin törmätä kentällä tai harjoitusalueella.

Jos nimi näkyy ajanvarauksessa niin tervetuloa samaan lähtöön kanssani!


Minna Halonen

Olen Minna Halonen ja Kullo Golf Club ry:n uusi puheenjohtaja.


Oma Kullo- ja myös golfurani alkoi keväällä 2015 ja nyt alkaa neljäs vuosi Kullo Golf Club ry:n hallituksessa sekä toinen vuoteni Kullon Lady-kapteenina.


Tämä vuosi on Kullo Golf Club ry:n 20-v juhlavuosi ja ry:n hallitus yhdessä Kullo Golf Oy:n toimitusjohtajan kanssa onkin aloittanut kauden tapahtumien suunnittelun. Kisakalenteriin tuodaan erilaisia tapahtumia, missä jäsenistö pääsee pelaamaan ja viettämään jälkipelejä Kullolaisten golffareiden kanssa. Juhlavuoden huipennuksena on 5.8. 20-vuotisjuhla-päivä, save the date !


Otathan hihasta kiinni jos haluat mukaan aktiiviseen toimintaan tai sinulla on muuten hyviä ideoita Kullo Golf Club ry:n tapahtumiin. Tehdään yhdessä ikimuistoinen juhlavuosi!


Kullo Golf Club ry:n puolesta toivotan kaikille oikein mukavaa golf-kautta


T. Minna