Puheenjohtajan alkukauden terveiset

Puheenjohtajan alkukauden terveiset

Golfkausi on siirtynyt jo keväästä kesään ja olemme saaneet jo tovin nauttia loistavassa kunnossa olevasta kentästämme. Suuret kiitokset kenttähenkilökunnalle!

Kullo Golf Club Ry:n hallituksen jäsenet ja toimikunnat ovat suunnitelleet paljon erilaisia tapahtumia pelikaudelle. Takana on luonnollisesti kauden avauskilpailu, jossa nostettiin Kullon lippu salkoon ja lyötiin kapteenien perinteiset kauden avauslyönnit joukkuekilpailun lisäksi.

Viikkokisa on lähtenyt myös vauhdilla käyntiin. Jos et vielä ole mukana viikkokisassa niin hyvin ehdit vielä, sillä kesää on paljon jäljellä.

Kilpailukalenterissa on pelitapahtumia jokaiseen lähtöön. Meillä on runsas joukko nuoria pelaajia ja hallituksen nuoriso-osasto Kaius ja Simo ovat suunnitelleet ja toteuttavat sekä kesä- että heinäkuussa nuorten pelitapahtuman. Jos kuulut tähän ikäryhmään niin mukaan vaan, luvassa on mukavaa seuraa, pelaamista sekä illanviettoa Kullon ravintolassa.

Kullon naistoimikunta on jälleen aktiivisesti järjestämässä erilaisia tapahtumia naisille mm. 9.6. peli-ilta, 2.7. Ladies Day sekä 25.7. pelimatkan Hirsalaan. Tässä muutama tapahtuma, mutta muutakin kalenterista löytyy. Toivottavasti naiset ovat tänä vuonnakin yhtä aktiivisesti mukana kuin aikaisempina vuosina !

Miehet ja naiset pelaavat jo perinteisen Naiset vastaan miehet kamppailun kaksipäiväisenä tapahtumana 14.-15.7. Tämäkin kannattaa laittaa omaan kalenteriin ylös.

Kauden huipennus tulee olemaan Kullon 20-vuotisjuhlat, jotka pidetään 5.8. klubilla. Varaathan kalenteristasi koko päivän.

Syyskaudella on luonnollisesti mestaruuskilpailut sekä kauden päättää juhlalliset päättäjäiset 20-vuotisen Kullon kunniaksi.

Harjoitusalueella on treenejä lähes joka arkipäivälle eri kohderyhmille, oikean ryhmän löydät Wisen ajanvarauksesta, Kullo Golf Club ry tukee jäsenten harjoittelua ainakin 30.6. asti.

Tässä muutama tapahtuma nostettuna ja kaikki tapahtumat löytyvät kisakalenterista. Lisäksi kannattaa seurata kotisivuilla olevaa esittelykierrosta, jossa Kullo Golf Club ry:n hallituksen jäsenet esittäytyvät.

Tapahtumia on kisakalenterissa runsaasti, mutta aina ei tarvitse kisailla ja pelaaminen uusien tai vanhojen tuttavien kanssa on aina päivän ja viikon kohokohtia.

Terveisin
Kullo Golf Club ry:n puheenjohtaja Minna Halonen