Kullo Golfin uusi ravintoloitsija aloittaa 1.10.2022

Rauno Pusa ja Teemu Mattila

Kullo Golfin ravintoloitsija vaihtuu. 1.10.2022 uutena ravintoloitsijana aloittaa Teemu Mattila sekä neljä muuta ammattitaitoista ja kokenutta kokkia, jotka ovat osakkaina yrityksessä, Teemun toimiessa päävastuullisena.

"Itse tunnen Teemun kymmenen vuoden yhteistyön ajalta Sarfvikissa. Noina vuosina Gourmet Sarfvik valittiin kaksi kertaa kenttärankingissa vuoden golfravintolaksi, ja kahden vuoden välein toteutetuissa rankingeissa Gourmet Sarfvik oli joka kerta kärkisijoilla", kertoo Kullo Golfin toimitusjohtaja Rauno Pusa.

Teemu Mattila vastaa nyt viidettä vuotta Talin Kartanon ravintolatoiminnasta, jossa on ympärivuotinen lounastarjonta Kulloon tapaan. Ravintola Kaarti Töölössä ja Gumböle Golfin ravintolatoiminta kuuluvat myös tähän yritysryppääseen.

Olemme vakuuttuneita siitä, että Kulloon uuden golfravintolan toiminta vastaa tämän päivän lounasvieraiden ja ennen kaikkea golffareiden vaatimuksiin entistä paremmin. Nykyisistä työntekijöistä Emmanuel Rémy jatkaa uuden yrittäjän palveluksessa. Pirjo Väisänen toimii ravintolapäällikkönä golfkauden 2023 alkaessa. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi.

Kiitokset Ismo ja Jaana Peltoselle ja ravintola Country Housen kaksi vuotta kestäneestä yhteistyöstä.