Kullo Golf kymmenenneksi seurajoukkeiden SM-kisoissa

Kullo Golfin joukkue: Seppo Toivonen, Jonatan Jolkkonen, Topias Hämäläinen ja Jamo Kuljunlahti. Joukkueessa pelasi myös Miro Korja

Kullo Golfin miesten joukkue sijoittui kymmenenneksi 27.-28.8. kotikentällä pelatuissa seurajoukkueiden SM-kisoissa.

Miesten sarjan voitti ylivoimaisesti Nurmijärven Golfklubin joukkue yhteistuloksella -26. Toiseksi sijoittui Espoo Ringside tuloksella -18 ja kolmanneksi Pickala Golf tuloksella -12. Kullo Golfin tulos +12 riitti tällä kertaa kymmenenteen sijaan neljäntoista joukkueen kisassa.

Naisten sarjassa voittaja oli myös ylivoimainen. Suur-Helsingin joukkueen tulos +2 oli 18 lyöntiä parempi kuin toiseksi tulleen Espoo Ringsiden +20. Kolmanneksi sijoittui Koski-Golf tuloksella +23.

Kullo Golfin joukkueessa pelasivat Miro Korja, Jamo Kuljunlahti, Seppo Toivonen, Topias Hämäläinen ja sunnuntaina parhaan henkilökohtaisen tuloksen (-5, 67) pelannut Jonatan Jolkkonen.

Kullo Golf kiittää sekä joukkueen jäseniä että vapaaehtoisia, jotka mahdollistivat hienon kisatapahtuman läpiviemisen!