Kapteenit esittäytyvät

Ladykapteeni Minna Halonen

Suoritin green cardin Kulloossa vuonna 2015 ja jäin koukkuun lajiin samantien. Kulloossa meillä pelaa koko perhe, aviomies Perttu sekä pojat Lasse ja Pekka.

Olen ollut parin viime vuoden ajan aktiivinen Kullo Golf Club Ry:n hallituksessa ja viime syksynä kypsyi ajatus ladykapteeniksi lähtemisestä. Mielestäni hienointa Kulloossa ovat ihanat ihmiset ja erityisesti aktiivinen naisten porukka. Tämä vuosi on itselleni hieman poikkeuksellinen myös lisääntyneen vapaa-ajan suhteen ja suunnitelmissa onkin pelata aikaisempia vuosia enemmän ja jospa se 100 kierrosta tänä kesänä tulisi täyteen.

Kulloossa ladykapteeni on perinteisesti vetänyt myös naistoimikuntaa ja tänä vuonna saatiinkin myös uusia jäseniä mukaan naistoimikuntaan. Suunniteilla on mukavaa tekemistä ja pelaamista mahtavassa naisporukassa. Kannattaa lähteä mukaan myös yhteisiin viikkotreeneihin, kisoihin sekä muihin tapahtumiin.

Kentällä nähdään!

T: Minna

Ladykapteeni Minna Halonen


Kapteeni Marko Seppälä

Morjens

Minä olen Marko Seppälä 51v. Olen harrastanut golfia noin 22 vuotta, ja Kulloossa olen pelannut kentän perustamisesta asti. Tätä kirjoittaessani asun vaimoni Minnan kanssa Sipoossa, mutta kevään / kesän aikana muutamme Porvooseen. Meillä on kaksi täysi-ikäistä poikaa jotka muuttivat omilleen ja näin päätimme siirtyä Sipoon omakotitalosta Porvoon kerrostaloon. Arkipäivisin aikaani kuluttaa työni maanrakennus- ja kivenmurskausalalla, joten pääsääntöisesti pelaamiseni painottuu arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Mutta kun näet nimeni Kulloon lähtölistoissa, niin ilmoittaudu rohkeasti mukaan kierrokselle pelaamaan ja samalla keskustelemaan mitä toivoisit että Kullo Golffissa tehtäisiin ja minkälaisista tapahtumista itse pitäisit. Kapteenina tarkoituksenani on luoda lisää yhteisöllisyyttä mm. rentojen kisailujen muodossa. Ja lopuksi, ottamalla muut kanssaihmiset huomioon, esim. iloisesti tervehtimällä, tulee jokaiselle hyvä mieli viettää aikaansa Kullo Golfissa. Tapaamisiin siis.

T. Make

Kapteeni Marko Seppälä