Kulloosta saat laadukasta golfopetusta

JFGA:n opetustarjoukset kesälle 2022

Jan Forsell Golf Academyn kesän 2022 opetustarjoukset

JFGA:n opetustoiminta siirtyy Kullooseen 25.4 2022 alkaen. Tervetuloa oppimaan sekä saamaan harjoitteluun ja kehittymiseen vinkkejä ja harjoitteita hyödyntäen pitkää golfalan kokemustani, sekä digitaalisia mittaus- ja analyysilaitteita yhdistettynä pedagogiseen ja loogiseen opetustapaani. JFGA:n Kullon opetusstudion tekniset mittaus- ja opetuksen apuvälineet ovat maailmanluokkaa.

Odotan innolla, että pääsen oppilaideni kanssa Kulloon uusille harjoitusalueille harjoittelemaan lähipeliä sekä lyömään rangelle uusilla harjoituspalloilla. Vielä ehdit hioa lyöntiäsi kesäkautta varten!


Opetuspakettien kevättarjous! (vielä vanhoilla talvihinnoilla 7.5.2022 asti)


- 3 x 50 min opetuspaketti hintaan 195 € (norm. 240 €)

- 5 x 50 min opetuspaketti hintaan 300 € (norm. 400 €)

- 10 x 50 min opetuspaketti hintaan 550 € (norm. 800 €)

Tilaa opetuspaketti Jannelta sähköpostilla janne@jfga.com


Tutustumistarjous uusille oppilaille!

Tutustumistarjous uusille oppilaille! Opetustunti 50 min. svingianalyysi 40 € (norm. 80 €). Jos et ole aikaisemmin käynyt opetuksessani, niin nyt sinulla on hyvä tilaisuus tutustua opetukseeni 50 % alennuksella!


JFGA vastaa Kullo Golfin Proshopista

JFGA vastaa myös Kullo Golfin Golfshopista. Valikoimasta löydät mm. Titleistin ja FootJoyn tuotteita. Lisäksi saatavilla myös BigMaxin golfkärryjä ja muita golftarvikkeita. Kauden aikana valikoimaa täydennetään.


Janne

Jan Forsell Golf Academy janne@jfga.com www.jfga.com

0400-302200


Jan Forsell

Janne on toiminut golfvalmentajana päätoimisesti vuodesta 1987. Ruotsissa Janne on opettanut 1987-1999 ja Suomessa vuodesta 2000. Janne on sekä Ruotsin että Suomen PGA:n korkeimman valmentajakategoriaan haltija ja hän on Suomen PGA:n valmentajakategorian ranking #1. Jannella on monipuolinen kansainvälinen koulutus USA:ssa ja Ruotsissa sekä henkilökohtaista koulututusta maailman parhailta valmentajilta mm. David Leadbetterilta, Butch Harmonilta ja Jim McLeanilta. Nämä yhdessä monipuolisen käytännön kokemuksen ohella ovat antaneet Jannelle ainutlaatuisen ja vankan ammattitaidon. Janne valmentaa monipuolisesti golfareita aloittelijoista ammattilaisiin. Hän on auttanut ja valmentanut kymmeniä maajoukkue- ja ammattilaispelaajia mm. ET:llä pelanneet Mika Piltz, Pasi Purhonen, Kalle Väinölä ja Tuomas Tuovinen. Jannen opetustunneilla on vuosien saatossa käynyt yli 8.000 oppilasta, noin 120 suomalaiselta golfklubilta.


Jan Forsell Golf Academy on ollut golfopetuksen ja digitalisaation edelläkävijä koko 2000-luvun ajan. Kulloossa Jannella on Suomen parhaiten varustettu golfstudio, jossa apuvälineinä käytetään mm. V1 Pro videokuvausjärjestelmää 2 korkeusnopeuskameralla, Boditrak paineensiirto mittausmattoa, TrackMan 4 mailan liikeradan ja pallon lentoradan mittaustutkaa sekä K-Coach 3D vartalonkulmien ja svingin ajoituksen mittausta. Janne tekee myös Titleist Game- ja Club Fittingiä.

Tervetuloa Kullo Golfiin oppimaan!