Iso Pamaus 2.9


Iso Pamaus
Kullo Golf 2.9.2023, yhteislähtö 8:45

Pelimuoto ja tasoitukset
Neljän hengen scramble. Joukkueen kaikki pelaajat voivat lyödä avauslyönnin, jonka jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Valitun pallon paikka merkataan ja pelataan sijaintipaikaltaan. Tämän jälkeen joukkueen muut pelaajat asettavat pallonsa korkeintaan 30 cm päähän merkistä ja lyövät lyöntinsä. Joukkue voi vapaasti valita aloitus- ja jatkolyöntien järjestyksen kuitenkin siten, että se kenen pallo valitaan, lyö ensin. Pelaajat voivat katsoa lyönti- ja puttilinjoja haluamistaan suunnista lyönnin aikana. Pelin nopeuttamiseksi voi lyhyen matkan päähän jääneen pallon putata rangaistuksetta reikään saakka.
Siirtosääntö 30cm yleisellä pelialueella.
Muut pelaajat asettavat pallon joka paikassa.

Kilpailu pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä. Joukkueen tasoitukseen huomioidaan pelaajien pelitasoituksesta alimmasta ylimpään 20 %, 15 %, 10 % ja 5 %. Tasatilanteessa ratkaisee joukkueen slope, joukkueen yhteenlaskettu tarkka tasoitus ja viimeisenä arpa. Miehet pelaavat keltaisilta tiipaikoilta ja naiset punaisilta tiipaikoilta.

Erikoiskisa: Lähimmäs lippua väylä 17, tulos merkataan gamebookkiin. Mitta löytyy greenin vierestä.

Lähtöajat ja tulokset
Kilpailussa on käytössä Gamebook-mobiilituloskortti. Jos kilpailu ei näy Gamebookisi etusivulla, pääset liittymään peliin liittymiskoodilla G7IKG4RVW


Lähtöajat ja tulokset ovat näkyvillä myös osoitteessa: https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/35875



Kilpailumaksu
Kilpailumaksu pelioikeutetuilta on 30 €/pelaaja, muilta 60 €/pelaaja. Kilpailuun osallistuu 30 joukkuetta eli 120 pelaaja, joten pyydämme ja toivomme, että joukkueen yksi pelaaja maksaa koko joukkueen kisamaksut viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailumaksuun sisältyy ruokailu kierroksen jälkeen.

Kisamaksun voi myös maksaa etukäteen MobilePaylla. Jos maksat kisamaksun etänä, ei tarvitse erikseen ilmoittautua caddiemasterilla. Mobilepay numero: 79929