Naiset vs Miehet, Neliseuraottelu ja Sandels Open

Naiset vs Miehet

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta kahden päivän ajan, kun Kulloossa miteltiin kapteenien järjestämä Naiset vs Miehet kilpailu. Perjantain ja lauantain aikana pelattiin neljää eri pelimuotoa, joiden nimistä ei aina ollut varmuutta edes kisajärjestäjillä, mutta pääasia oli se, että hauskaa riitti hyvässä seurassa. Tiukan taiston vei lopulta nimiinsä naiset, yhden pisteen erolla lukemin 13,5 - 12,5. Taitoa ( lue onnea ) vaativat erikoiskilpailut sentään menivät miehille. Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osallistujille, ensi vuonna uudelleen.
T. Kapteenit Marko ja Minna


Sandels Tour 12.7.

Heinäkuussa pelattiin myös Sandels Tourin osakilpailu. Kilpailuun osallistui 25 joukkuetta ja voittajaksi selviytyi joukkue Raffi Golf tuloksella 60, -12. Bruttotulos oli myös erinomainen 64, -8.

Voittajajoukkue pääsee Golf Talmassa järjestettävään finaaliin jahtaamaan pääpalkintoa mikä on pelimatka Etelä-Afrikkaan. Muut kilpailussa pärjänneet joukkueet palkittiin Olvin tuotepalkinnoilla.

Kilpailun tulokset löydät tästä


Senioreiden neliseuraottelu

Tänä vuonna perinteinen senioreiden neliseuraottelu pelattiin Kulloossa. 48 Masterin, Talin, Kytäjän sekä Kulloon pelaajaa pelasivat joukkuekilpailun jossa joukkueen tulokseen huomioitiin joukkueen 12 pelaajan tuloksista 8 parasta tulosta (vähintään 2 naisten tulosta)

Kotijoukkue pelasi erinomaisesti ja eroa toiseksi tulleeseen Masterin joukkueeseen kertyi peräti 20 bogipistettä. Myös parhaiden scratch tulosten palkinnot jäivät Kullooseen. Miesten parhaan scratch tuloksen pelasi Peter Kaske tuloksella 76 ja naisten paras oli Sirpa Pakarinen tuloksella 83. Lähimmäs lippua väylällä 10 löi Masterin Kirsti Riikonen.

Tulokset:

Kullo Golf 301 bogipistettä
Master Golf 281 bogipistettä
Helsingin Golfklubi 275 bogipistettä
Kytäjä Golf 236 bogipistettä


Paras scratch:

Miehet: Peter Kaske 76
Naiset: Sirpa Pakarinen 83


Lähimmäs lippua:

Kirsti Riikonen 3,20m


Joukkueiden parhaat:

Helsingin Golfklubi: Pekka Halonen 43 bogipistettä
Kullo Golf: Risto Pakarinen 42 bogipistettä
Master Golf: Matti Löppönen 39 bogipistettä
Kytäjä Golf: Jarkko Pesonen 33 bogipistettä


Tulokset löydät täältä