Aamulla pelaaminen

Onko auki vai ei?

Kulloossa on paikallinen sääilmiö. Voi esim olla plussaa vielä klo 6 mutta kun aurinko nuosee pakkanen kiristyy hetkeksi. Eli sääennusteet ja lähimmä mittuasasemat voi näyttää hyvältä ja sitten tulee 8 maissa kylmempää. Tätä ei tapahdu joka pakkasaamu mutta tapahtuu. Voi olla että kenttä on auki ja sitten se suljetaaan myöhemmin.

Paras vertauspiste tarkistaa ennen lähtöä kohti kenttää on Ilmatieteen laitkoksen Porvoon “Harabacka” mittausaseman lämpötila. On havaittu että vaikka Harabackassa on + 4 niin Kulloossa voi olla miinuksen puolella. Kilpilahden mittausasema on meren ääressä ja yleensä lämpimäpi paikka kuin Kullon kenttä.

https://www.ilmatieteenlaitos.fi/saa/porvoo/kulloo

Pyrimme ennustaa pakkasaamut jo edellisiltana mutta tilanne elää vielä aamullakin. Infoamme mikäli aamulähdöt suljetaan kotisivulla ja WiseGolf apissa heti kuin tilanne on meillä vahvistettu.

Aamulla pelaaminen syksyllä

Pelaaminen jäisellä kentällä on kielletty. Mikäli kenttä on ollut yöllä/aamulla jäässä, odotathan henkilökunnalta lupaa lähteä pelaamaan.

Mikäli kenttä on aamulla jäässä varatut ajat eivät siirry vaan ne perutaan.

Syksyllä kentän ollessa jäässä lähdöt saatetaan siirtää alkamaan väylältä 12. Otathan tämän huomioon varatessasi aikaa 11 reiän pelaamiseen.

Mikäli kenttä on jäässä ja suljettuna ovat myös harjoitusalueen griinit ja chippialue suljettu. Rangen matoilta saa lyödä.

Saa pelata...

Ei saa pelata....