Viikkotiedote 4/2020

Kullo Golfin jäsenille harjoitusvuoro Planmeca Golf Areenaan

Ensimmäinen harjoitusvuoro kaksi viikkoa sitten keräsi paikalle noin parikymmentä innokasta harjoittelijaa. Voit käydä lukemassa lyhyen jutun päivästä Kullo Golfin nettisivuilta https://kullogolf.fi/kulloon-jasenisto-otti-hyvin-vastaan-harjoitusvuoron-planmecassa/

Jatkossa Kullo Golfilla on vakiovuoro maanantaisin klo 19:00-20:00 hintaan 18 euroa/lyöntipaikka. Tälle vakiovuorolle pitää varata aika etukäteen Kullo Golfin toimistosta. Lähetä viesti osallistumisestasi sähköpostilla vesa.veckstrom@kullogolf.fi tai viestillä numeroon 0400 486 124. Ilmoittautumiset tulee tehdä perjantaihin klo 15:00 mennessä.

Osakkeen lisäpelioikeuteen lisäetuja
Kullo Golfin osakkeenomistajat voivat ottaa osakkeestaan käyttöön oman pelioikeuden lisäksi ns. lisäpelioikeuden. Tähän lisäpelioikeuteen sisältyy jatkossa rangen käyttöoikeus ja pelioikeus Paloheinä Golfiin, jos lisäpelioikeuden käyttäjä asuu samassa taloudessa osakkeenomistajan kanssa. Jos haluat ottaa lisäpelioikeuden käyttöön, tee siitä ilmoitus pelioikeusilmoituksella tai lähetä sähköpostia toimistoon. Lisäpelioikeuden hinta C-osakkeelta on 820 euroa ja A-osakkeelta 1120 euroa.

Uusia pelioikeusvaihtoehtoja: ilta- ja nuorisopelioikeudet
Kaudelle 2020 on jatkossa tarjolla kaksi uutta pelioikeusvaihtoehtoa. Iltapelioikeudella voit pelata koko kauden ajan joka päivä klo 17:00 jälkeen hintaan 390 euroa.
Nuorisopelioikeus on suunnattu vuosina 1993-1998 syntyneille pelaajille hintaan 450 euroa. Pelioikeus on voimassa kaikkina muina aikoina paitsi Prime Time -aikona (viikonloput ja arkipyhät 8:00-13:00). Lisäksi nuorisopelioikeuden käyttäjän tulee olla Kullo Golf Club ry:n jäsen.

Uusi toimitusjohtaja valittu
Kullo Golf Oy:n uusi toimitusjohtaja on Pekka Karppi. Itseään ”laskutikkumieheksi” tituleeraavan Pekan työhistoria on vahvasti rahoituksen, taloushallinnan ja liikkeenjohdon puolella.
Pekkaan saat yhteyden sähköpostitse pekka.karppi@kullogolf.fi ja puhelimitse 050 549 5592.
Voit käydä lukemassa jutun Pekasta Uusimaa-lehdessä https://www.uusimaa.fi/artikkeli/831868-kullo-golfissa-puhaltavat-muutosten-tuulet-tavoitteena-on-tehda-golfkentasta

Vastikelaskutus 2020
Kauden 2020 vastikelaskutuksen ensimmäinen osan laskut on lähetetty joulun välipäivien aikana.
Muistathan tehdä pelioikeusilmoituksen ajoissa. Vastikkeen toinen osa laskutetaan helmikuussa pelioikeusilmoituksen perusteella. Pelioikeusilmoitus tulee tehdä 31.1.2020 mennessä ja sen voi tehdä osoitteessa https://kullogolf.fi/info/pelioikeusilmoitus/