Viikkotiedote 37

Kullo Golf tiedote viikko 37

Kullo Golf Oy:n yhtiökokous 20.9.2018
Kullo Golf Oy:n yhtiökokous pidetään yhtiön klubitalolla torstaina 20.9.2018 kello 18:00. Kokousjärjestelyjen helpottamiseksi pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen 18.9. klo 15:00 mennessä sähköpostitse caddiemaster@kullogolf.fi tai puhelimitse 0600 550 976. Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 17§ mukaan kuuluvat asiat sekä päätetään yhteistyöstä Kullo & Paloheinä –pelipaketin osalta. Kokousmateriaali on nähtävissä yhtiön kotisivuilla osoitteessa https://kullogolf.fi/info/materiaalisalkku/. Salkun salasanan saat toimistosta.

Viikonloppuna pelataan M50 seurajoukkueiden SM-mitaleista
Tulevana viikonloppuna Kulloossa kilpailee 18 nelihenkistä seurajoukkuetta Suomen mestaruudesta M50-sarjassa. Kilpailussa pelataan sekä lauantaina että sunnuntaina 18 reikää. Molempina päivinä pelaajat lähtevät liikkeelle kahdelta tiiltä 9:00 alkaen. Kulloon joukkue starttaa kisaan klo 9:20 tiiltä 1 ja 12. Kenttä avataan normaaliin peliin molempina päivinä noin yhden aikaan iltapäivällä.

Viimeinen viikkokisa käynnissä
Kauden viimeinen viikkokisa on käynnissä. Tällä viikolla miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta teepaikoilta.

Defibrillaattori nyt klubitalolla
Kulloon klubitalolla on nyt defibrilaattori eli sydäniskuri. Laite löytyy näkyvältä paikalta klubitalon pääoven vierestä.

Kullo Klubiravintola auki koko talven
Kullo Klubiravintola on jatkossa auki ympäri vuoden. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10:30-14:30. Muistathan myös, että ravintolan tiloja voi myös vuokrata kokous- ja juhlakäyttöön. Kysy lisää ravintolasta tai toimistosta.

Iso Pamaus – neljän hengen scramble su 23.9.
Sunnuntaina 23.9. pelataan neljän hengen scramble, Iso Pamaus. Kisan pääpalkintoja on paikka GoGolfin Big Bang #6 matkalle Turkin Belekiin. Kolmen parhaan joukkueen pelaajat pääsevät heti kilpailun jälkeen pidettävään shoot outiin, josta paras pelaaja voittaa matkan. Lisäksi nämä kolme parasta joukkuetta palkitaan tavarapalkinnoin. Kisamaksu on pelioikeutetuilta 20€ ja muilta 45€. Kisamaksuun ei sisälly lounasta. Kilpailussa mukana ovat Kulloon edustuspelaajat Alex Hietala ja Jonatan Jolkkonen omalla haasteväylällään. Kilpailijat pääsevät mittaamaan oman tasonsa Suomen ja Euroopan mestareita vastaan.

Tamminen Kinkkuscramble la 6.10.
Kauden viimeinen scramble pelataan lauantaina 6.10. Palkintona kilpailussa on Tammisen kinkut kolmelle parhaalle parille HCP-sarjassa ja parhaalle parille SCR-sarjassa. Kilpailussa on yhteislähtö klo 9:00.

Kauden päättäjäiset la 13.10.
Kauden päättäjäisissä kisataan ensin kentällä ja kilpailun jälkeen palkitaan kauden mestarit ja muistetaan menestyneitä kulloolaisia. Kilpailussa on yhteislähtö klo 11:00.