Viikkotiedote 36

Defibrillaattori nyt klubitalolla

Kulloon klubitalolla on nyt defibrillaattori eli sydäniskuri. Laite löytyy näkyvältä paikalta klubitalon pääoven vierestä, ravintolan aulasta.
Laite on helppokäyttöinen ja ohjeistaa käyttäjää toimintatavasta. Soita aina ensin 112 ja aloita sitten ohjeiden mukaan laitteen käyttö!

 

Kullo Klubiravintola auki koko talven

Kullo Klubiravintola on jatkossa auki ympäri vuoden. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 10:30-14:30. Muistathan myös, että ravintolan tiloja voi myös vuokrata kokous- ja juhlakäyttöön. Kysy lisää ravintolasta tai toimistosta.

 

Jäsenten peli-ilta pe 7.9.

Kauden neljäs jäsenten peli-ilta pelataan perjantaina 7.9. klo 16:00 alkaen. Pelimuoto on tuttuun tapaan kapun yllätys. Ilmoittaudu NexGolfiin tai caddiemasterille.

 

ProJenni Senior Tourin finaali ti 11.9.

ProJenni Senior Tourin finaali pelataan tiistaina 11.9. klo 9:00 alkavalla yhteislähdöllä. Kilpailu on jo nyt lähes täynnä, mutta muutamia paikkoja on vielä vapaana. Kisamaksu pelioikeutetuilta 25€ ja muilta 45€. Lounas sisältyy kisamaksuun.

 

Iso Pamaus – neljän hengen scramble su 23.9.

Sunnuntaina 23.9. pelataan neljän hengen scramble, Iso Pamaus. Kisan pääpalkintoja on paikka GoGolfin Big Bang #6 matkalle Turkin Belekiin. Kolmen parhaan joukkueen pelaajat pääsevät heti kilpailun jälkeen pidettävään shoot outiin, josta paras pelaaja voittaa matkan. Lisäksi nämä kolme parasta joukkuetta palkitaan tavarapalkinnoin. Kisamaksu on pelioikeutetuilta 20€ ja muilta 45€. Kisamaksuun ei sisälly lounasta.

Kilpailussa mukana ovat Kulloon edustuspelaajat Alex Hietala ja Jonatan Jolkkonen omalla haasteväylällään. Kilpailijat pääsevät mittaamaan oman tasonsa Suomen ja Euroopan mestareita vastaan.

 

Tamminen Kinkkuscramble la 6.10.

Kauden viimeinen scramble pelataan lauantaina 6.10. Palkintona kilpailussa on Tammisen kinkut kolmelle parhaalle parille HCP-sarjassa ja parhaalle parille SCR-sarjassa. Kilpailussa on yhteislähtö klo 9:00.

 

Kauden päättäjäiset la 13.10.

Kauden päättäjäisissä kisataan ensin kentällä ja kilpailun jälkeen palkitaan kauden mestarit ja muistetaan menestyneitä kulloolaisia. Kilpailussa on yhteislähtö klo 11:00.