Syystyöt alkavat kentällä

Kenttähenkilökunta aloittaa syystyöt kentällä tällä viikolla. Töiden onnistuminen on erittäin tärkeää kentän kevätkunnon kannalta. Mitä paremmin saamme kentän valmisteltua ja nurmen vahvana talvehtimaan, sen paremmin se kestää rankan talven haasteet. On siis kaikkien pelaajien etu, että työt tehdään hyvin ja ajallaan.  Näillä näkymin koko kenttä on auki 15.10 asti ja ainakin osa kentästä on auki lokakuun loppuun.

  • Hyvät uutiset ensin, viheriöillä ei tehdä syytöitä ennen kuin suljetaan Ne ovat siis loppuun asti kesäkunnossa. Viheriöiden sulkeminen aloitetaan joen takaa väylistä 3-7. Työ on suunniteltu aloitettavan viikolla 42. Töiden etenemisestä tiedotetaan tarkemmin yhtiön tiedotusvälineissä.

 

  • Kenttä WC:t on nyt suljettu. Tällä viikolla olemme tyhjentämässä kastelujärjestelmää ja sen myötä WC:t sulkeutuvat myös. Vesi WC:hin tulee kastelujärjestelmästä, joten tyhjennyksen myötä niiden käyttö ei ole mahdollista.

 

  • Viikolla 41 aloitetaan tiipaikkojen ja väylien ilmastointi. Alueet holkitetaan ja jäänteet kerätään pois pelaajien tieltä. Kenttä pysyy auki ja pelattavana koko työvaiheen ajan. Holkituksen käynnistyttyä siirrymme pelaamaan siirtosäännöllä.

 

  • Viikolla 41 tehdään väylillä ja tiipaikoilla syyslannoitus. Lannoite on vesiliukoinen ja ei ole haitaksi ihmisiholle. Emme kuitenkaan suosittele pallojen nuolemista tai suuhunlaittamista lannoituksen aikana ;).

Toivotaan aurinkoisia kelejä ja onnistuneita viimeisiä kieroksia Kulloossa!

 

Terveisin,

OP Nissinen

toimitusjohtaja