Pelaajakysely antavat tietoa minkä avulla voimme kehittää golfkeskuksen toimintaa

Kauden aikana Kullo Golfin pelaajilta, omilta ja vierailevilta, on pyydetty palautetta toiminnasta. Käytössämme on Pelaaja Ensin työkalu, minkä kautta kyselyt on lähetetty pelaajan sähköpostiin. Sama työkalu on käytössä 90 kentällä Suomessa. Meillä työkalu on nyt ensimmäistä vuotta käytössä, joten kehityksen suuntaa ei vielä tämän vuoden tuloksista voi nähdä. Mielenkiintoista on kuitenkin päästä vertaamaan tuloksia muiden kenttien tuloksiin, erityisesti miten Uudenmaan alueen kentillä on vastattu keskiaviolla.  Kaikissa tuloksissa on myös eroteltavissa omien pelaajien ja vieraspelaajien arviot. On erittäin hyödyllistä nähdä miten omat pelaajat kokevat asiat Kulloossa, mutta myös saada arvio siitä miltä toimintamme näyttää satunnaisesti vierailevien silmin.

 

Kaikki annetut vastaukset ovat nimettömiä ja siten palautetta on turvallista antaa. Kullo Golfin hallinto seuraa palautetta säännöllisesti, vähintään kerran viikossa palautteet tarkistetaan Kirjallisiin palautteisiin ja isoihin palautetason muutoksiin meillä on mahdollisuus reagoida jopa heti. Koko kauden trendit ja palautetasot käsitellään kauden päätteeksi ja ne ovat tärkeää pohjaa tulevaisuuden suunnitteluun. Kaikki palaute on siis tärkeää ja otamme sen kiitollisena vastaan.

 

MUUTAMIA POIMINTOJA TULOKSISTA

Kokonaisarvosana lähettiläspisteissä (eli kuinka innokkaasti suosittelisit klubia ystävillesi) sijoituimme Uudenmaan kenttien keskikastiin. Kuten kaikissa kategorioissa on nähtävissä, omat pelaajamme ovat vieraita kriittisempiä. Omien pelaajien pisteytyksessä sijoituimme  Uudellamaalla sijalle 19/31, kun taas vieraspelaajat arvioivat meidät sijalle 10/31.  Tämä on ilman muuta lähtötilanne, mihin haluamme saada muutosta tulevana kautena.

 

Yhdessä asiassa olette antaneet meille parhaat arvosanat Uudellamaalla ja samalla koko Suomessa. Kullo Golfin pro toiminta on arvosanojen mukaan maamme parasta. Onneksi olkoon tuloksesta Heini, Christine ja Ari!

 

Kentän laatua koskevat arvosanat olivat poikkeuksetta yli keskiarvon kaikilla osa-alueilla. Omien pelaajien pisteytyksessä kenttämme on sijalla 10/31 ja vieraspelaajien mielestä olemme neljänneksi paras kenttä Uudellamaalla. Kenttäkysymyksissä vain teeaikojen saatavuus jäi omien pelaajien vastauksissa alle keskiarvon. Tämä varmasti heijastui siitä että kulunut kausi oli huomattavasti vilkkaampi Kulloon kentällä kuin aikaisemmat, kierrosmäärät kasvoivat yli 25%. Silti kentällämme kierrettiin vain noin 22 000 kierrosta. Useammalla kentällä Uudellamaalla ollaan lähellä tai yli 30 000 kierroksen. En siis vielä näkisi että kenttämme on täynnä.

KOKONAISUUDESTA

Yhteenvetona voidaan todeta, että omat pelaajamme ovat huomattavasti kriittisempiä toimintaamme.  Vieraspelaajat näkevät toimintamme valoisammin kuin me itse. Parannettavaa silti riittää paljon, tavoitteemme on nousta taistelemaan kärkisijoista!

Tulemme talvikaudella vielä analysoimaan palautteita tarkemmin ja kehitämme toimintaamme teidän antamien palautteiden pohjalta. Osa korjauksista ja parannuksista voidaan varmasti jo tehdä ensi kaudelle, jotkut vaativat pidempää järjestelmällistä tekemistä. Kiitos vielä kerran antamastasi palautteesta!

 

Tässä linkkinä laajempi yhteenveto tyytyväisyyskyselyn tuloksista. LINKKI

(Huom. Kulloon tulosten vieressä oleva BM -tulos on Uudenmaan kenttien keskiarvo)

 

Olli-Pekka Nissinen, toimitusjohtaja