Kullo Klubiravintola palvelee asiakkaita ympäri vuoden. Kesäaikaan ravintola on auki aamuyhdeksästä iltakahdeksaan. Lounas on tarjolla arkisin klo 10:30-14:00.

Lounaslista TÄÄLTÄ

 

Pizzalista

 

Viihtyisä, mäntymaisemassa sijaitseva ravintolamme koostuu ravintolasalista, takkahuoneesta, kabinetista, pääterassista sekä pienestä yksityisestä terassista.

Ravintolasali
– Ravintolasaliimme mahtuu n. 80 henkeä. Ravintolasali on sisustettu golfkentän ympäristöön soveltuvin värisävyin.

Takkahuone
– Viihtyisässä takkahuoneessa on valmiina kokousvälineistö (datatykki, kangas, fläppitauluja). Takkahuone soveltuu erinomaisesti 30 hengen kokouksiin tai kierroksen jälkeen jälkipeleihin ja ruokailuun.

Kabinetti
– Kabinetissa voi ruokailla korkeintaan 10 henkeä kerrallaan. Kabinetista on näköyhteys lasiseinän läpi ravintolasaliin. Kabinetin ikkunasta on suora näkymä 1-teelle.

Terassi
– Ravintolamme terassi on yksi klubin upeimmista paikoista! Pilvettömällä säällä aurinko paistaa terassille käytännössä koko päivän. Terassille mahtuu säätilojen salliessa jopa 150 henkeä ja näkymät golfkentälle ovat todella mahtavat. Terassia ympäröivät kauniit kukkaistutukset ja terassin kupeessa on myös pieni puttiviheriö.
– Ravintolasalin perältä aukeaa ovi pienelle ”yksityiselle” terassille. Terassilta on näkymä väylälle 12.

Ravintolan toiminnasta vastaa Kopio Restaurants Oy.

Ravintoloitsija Oskari Kopion tavoitat: Puh. 040-6694425,   oskari (a) haikalacatering.fi

Suoranumero ravintolaan on: 0408274496 ja sähköposti info@kulloklubiravintola.fi

Ravintolan Facebook: https://www.facebook.com/kulloklubiravintola/