Kullo Golf Academy

Kullo Golfin golfopettajina toimivat PGA prot Heini Haapala ja Ari Savolainen ja Jan Forsell.

Opetuspalvelut ja kurssiaikataulut löytyvät Academyn kotisivuilta: www.jeahgolf.com

Ajanvaraus ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta: www.varaaheti.fi/jeahgolf/kullogolfacademy

Kullo Golf Academy

Heini Haapala,  Suomen PGA:n hallituksen jäsen

Jan Forsell, PGA jäsen,  Puh. 0400 302 200

Ari Savolainen, PGA jäsen

 Heini Haapala

 Jan Forsell

  Ari Savolainen

Tiedote 21.1.2016

Ari Savolainen ja Heini Haapala valittu vastaamaan Kullo Golfin opetustoiminnasta

Esimerkillistä työtä Tuusulan Golfklubilla jo pitkään tehneet Ari Savolainen ja Heini Haapala laajentavat toimintaansa nyt myös Kullo Golfiin.  Heidän vastuulleen siirtyy kaikki opetustoiminta, juniorikoulutus, alkeiskurssit ja seurakoulutus.

Ari Savolainen on työskennellyt prona TGK:lla vuodesta 2007. Hänellä on vahva pelaajatausta, ammattilaisena Aasian Tourilta ja Challenge Tourilta.  Liikuntatieteiden maisteri Heini Haapala on toiminut prona vuodesta 2000 alkaen, Tuusulassa vuodesta 2003 lähtien.  Hän on myös toiminut tyttöjen ja naisten maajoukkuevalmentajana kuusi vuotta.  Yhdessä he perustivat TGK Golf School -nimisen golfkoulun vuonna 2011.

”Olemme erittäin innoissamme, kun saamme Arin ja Heinin tasoiset opettajat Kullo Golfiin. Heidän kokemus, ammattitaito ja innostus tulevat nyt meidän pelaajien käyttöön.” kuvaa tilannetta toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen.  Kun kaksitoista vuotta Kulloossa opettanut Jan Forsell siirtyi Pickalaan, avautui haaste löytää uusi vastuullinen opettaja.  ”Tavoitteenamme oli löytää taho, jonka kanssa voimme rakentaa entisten vahvuuksien päälle, kehittää Kullo Golfin toimintaa.  Erityisesti haluamme satsata lisää nuorison valmennukseen sekä seurakoulutukseen.”

Kullo Golf sijaitsee hyvien yhteyksien päässä, noin 25 minuuttia Helsingistä ja 10 minuuttia Porvoosta. Porvoon moottoritieltä Kilpilahden liittymän kohdalta on 2km klubille.  Kenttä tunnetaan erinomaisesta kunnosta, greenit ovat ensiluokkaisia heti keväästä alkaen.  Kullo Golf on osakaskenttä, mutta suosittu kohden myös green fee pelaajille ja yritystapahtumien järjestäjille.  Puitteet opetustoimintaan ja harjoitteluun ovat myös huipputasoa.