Kullo Golf Academy

Kullo Golfin golfopettajina toimivat kaudesta 2016 eteenpäin PGA prot Heini Haapala ja Ari Savolainen.

www.jeahgolf.com

 

 

 

 

 

21.1.2016

Ari Savolainen ja Heini Haapala valittu vastaamaan Kullo Golfin opetustoiminnasta

 

Esimerkillistä työtä Tuusulan Golfklubilla jo pitkään tehneet Ari Savolainen ja Heini Haapala laajentavat toimintaansa nyt myös Kullo Golfiin.  Heidän vastuulleen siirtyy kaikki opetustoiminta, juniorikoulutus, alkeiskurssit ja seurakoulutus.

 

 

Ari Savolainen on työskennellyt prona TGK:lla vuodesta 2007. Hänellä on vahva pelaajatausta, ammattilaisena Aasian Tourilta ja Challenge Tourilta.  Liikuntatieteiden maisteri Heini Haapala on toiminut prona vuodesta 2000 alkaen, Tuusulassa vuodesta 2003 lähtien.  Hän on myös toiminut tyttöjen ja naisten maajoukkuevalmentajana kuusi vuotta.  Yhdessä he perustivat TGK Golf School -nimisen golfkoulun vuonna 2011.

 

”Olemme erittäin innoissamme, kun saamme Arin ja Heinin tasoiset opettajat Kullo Golfiin. Heidän kokemus, ammattitaito ja innostus tulevat nyt meidän pelaajien käyttöön.” kuvaa tilannetta toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen.  Kun kaksitoista vuotta Kulloossa opettanut Jan Forsell siirtyi Pickalaan, avautui haaste löytää uusi vastuullinen opettaja.  ”Tavoitteenamme oli löytää taho, jonka kanssa voimme rakentaa entisten vahvuuksien päälle, kehittää Kullo Golfin toimintaa.  Erityisesti haluamme satsata lisää nuorison valmennukseen sekä seurakoulutukseen.”

 

Kullo Golf sijaitsee hyvien yhteyksien päässä, noin 25 minuuttia Helsingistä ja 10 minuuttia Porvoosta. Porvoon moottoritieltä Kilpilahden liittymän kohdalta on 2km klubille.  Kenttä tunnetaan erinomaisesta kunnosta, greenit ovat ensiluokkaisia heti keväästä alkaen.  Kullo Golf on osakaskenttä, mutta suosittu kohden myös green fee pelaajille ja yritystapahtumien järjestäjille.  Puitteet opetustoimintaan ja harjoitteluun ovat myös huipputasoa.

 

TGK Golf School

Ari Savolainen, s 1979 PGA jäsen

Puh. 040 535 0066

Heini Haapala, s 1977 PGA jäsen,  Suomen PGA:n hallituksen jäsen

Puh. 0400 839962

www.tgkgolfschool.com