Täysin pilvistä
Tänään 23.08.2017 10%
Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli N, nopeus 15−25 km/h.
Pilvistä
Huomenna 24.08.2017 10%
Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli N, nopeus 15−30 km/h.
Mahdollisesti sadetta
Perjantai 25.08.2017 60%
Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 16ºC. Tuuli W ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 50%.

Padel Club Finlandin kesäetu Kullo Golfin jäsenille

Espanja ja lämpö ovat tulleet etuajassa Suomeen!  Padel Club Finland tarjoaa kaikille Kullo Golf Clubin jäsenille palasen tätä tuulahdusta Espoossa; maailman nopeimmin kasvavan urheilulajin muodossa. Padel on espanjalainen mailapeli, jota harrastaa maailmassa jo yli 10 miljoonaa ihmistä. Laji on tenniksen ja squashin kaltainen mailapeli, joka on erittäin helposti opittavissa ja soveltuu kaiken ikäisille.

Padelissa yhdistyvät samat mukavat asiat kuin golffissakin

–   Sosiaalisuus. Padel on mailapeli, jota pelataan nelinpelinä. Yhdessä tekeminen on aina mukavaa ja isommalla porukalla vielä mukavampaa. Espanjassa Padel & Picnic päivät ovatkin erittäin suosittuja kaveri- ja perhepiireissä.

–  Kilpailuhenkisyys. Kuten golffissakin, pisteiden laskeminen on se juttu.  Ja tuohan se aina pienen mukavan lisäsuolan lajiin kuin lajiin. Tuttua juttua golffarille…

–   Urheilullisuus. Vaikka Padelissa korostuukin yhdessäolo, hauskanpito ja rentous; saa lajista myös erittäin fyysisen niin halutessaan. Lajia pelataankin maailmalla jopa ammattilaistasolla, kuten golffiakin.

–   After games. Peliä ja lyöntejä on mukava analysoida pelin jälkeen porukalla. Clubimme ja sen viihtyisä lounge luo siihen mitä mainioimmat puitteet.

–  Golf pro Kalle Väinölän kommentit Padelin sopivuudesta golffareille, ”Hurahdin ja laji tuli elämääni jäädäkseen. Ihan parasta (heti golfin jälkeen). SUOSITTELEN.”

 

HYÖDYNNÄ ETU:

  1. Tarjoamme kaikille seuranne jäsenille mahdollisuuden tutustua lajiin tarjoamalla yhden tunnin ilmaisen pelivuoron kesä-heinäkuun aikana. Varaukset mari@padelclub.fi

 

Lisää lajista ja clubistamme osoitteessa www.padelclub.fi

Halutessanne voitte varata isommallekin ryhmälle pelivuoron tai järjestää kokonaisen turnauksen. Käytössä on kuusi upeaa, kansainväliset mitat täyttävää padelkenttää. Kentillä mahtuu siis pelaamaan yhtäaikaisesti 24 pelaajaa.

TOIVOTAMME KAIKKI GOLFFARIT TERVETULLEIKSI LAJIN PARIIN!

Padel Club Finland