Kullo on nyt  – Kullo Golf & Pöytätennis Center!

Golfkentästään tunnettu Kullo Golf tekee suuren aluevaltauksen ja laajentaa urheilutarjontaansa. Kullooseen perustetaan uusi pingiksen valmennuskeskus ja keskus muuttaa nimekseen Kullo Golf & Pöytätennis Center. Mistään pienestä satsauksesta ei ole kyse, sillä seuran valmentajaksi on värvätty Suomen maajoukkeen päävalmentaja Mattias Bergkvist ja treenikeskuksen tunnetuin edustuspelaaja on Suomea Olympialaisissakin edustanut Benedek Olàh.  KG&PC lähteekin pingiksessä heti haastamaan maan parhaat ammattilaisseurat!

”Klubitalon puitteet ovat erinomaiset ammattilaistason harjoittelulle” kertoo Bergkvist.  Alakerran varastotilaan on sijoitettu uusi kilpatason Stiga -pöytä. Myös kaikki jo olemassa olevat sauna ja peseytymistilat ovat pingispelaajien käytettävissä. Ravintola toimii jo ympärivuotisesti ja kokoustiloja on mahdollista hyödyntää valmennuksessa ja seminaareissa.

Myös Kullo Golfin pelaajilla on jatkossa mahdollisuus hyödyntää Pöytätennis Centerin palveluita. Mattias Bergkvist tarjoaa opetusta kaiken tasoisille pelaajille, pingiksen lajivalmennusta ja fysiikka valmennusta on siis tarjolla aivan maailman huipulta.

Benedek Olah videotervehdys uudelle kotiklubille!

Kulloossa 1.4.2019

Lisätietoja: Olli-Pekka Nissinen, toimitusjohtaja 0400-424944

Tiedote: Julkaisuvapaa