Kullo ja Tuusulan Golfklubi yhteistyöhön kenttäkonsultoinnissa

Tulevalla kaudella Kullo Golfin kenttämestari tulee osallistumaan myös Tuusulan Golfklubin kentänhoidon johtamiseen. Kullo Golf ja Tuusulan Golfklubi ovat sopineen määräaikaisesta kenttämestarin konsultointityöstä kaudella 2018. Kim Wahlroos toimii konsultoivana kenttämestarina TGK:n kentällä. Kim Wahlroosin työt Kulloossa kenttämestarina jatkuvat entisellään.

 

TGK:n rakentaessa omaa kenttäorganisaatiotaan uudestaan, syntyi idea yhteistyöstä. Kim Wahlroosin vahva asiantuntemus ja innostus hoitotyön kehittämiseen on laajalti tunnettu alalla. ”Kimillä on itsellään myös valtava halu oppia uutta. Tämä on tilaisuus missä hän pääsee jakamaan tieto-taitoaan, mutta myös samalla mahdollisuus oppia itse uutta. Näen tässä paljon mahdollisuuksia kaikille osapuolille. Uskon siis, että ratkaisu on hyväksi myös Kulloolle” selventää taustoja Kullo Golfin toimitusjohtaja Olli-Pekka Nissinen.

 

”Haluan tuoda pitkäaikaiseen kokemukseeni perustuvia toimintatapoja ja näkemyksiä tueksi Tuusulan golfklubin omalle osaavalle henkilökunnalle. Tämä uusi haaste kiinnostaa kovasti ja odotankin innostuneena, että pääsemme aloittamaan yhteistyön” kuvaa tilannetta Wahlroos.

 

Wahlroos jatkaa normaalisti Kullo Golfin kenttämestarina. Konsultointityö TGK:lla vie kolme tuntia viikossa ja vaatii keskimäärin yhden kenttäkäynnin viikoittain.

 

Kullo Golfin kenttä on talvehtinut jälleen hyvin. Kentällä on toistaiseksi kevyt lumipeite mikä suojaa pakkaselta ja kuivuudelta. Sään lämmetessä odotamme kentän aukeavan jälleen loistavassa kunnossa kauden golfpeleihin.

 

Kaudelle 2018 olemme lanseeranneet uuden Stadi+Lande pelipaketin, mikä mahdollistaa pelaamisen Kullo Golfin ja Paloheinän kentillä yhdellä 790€:n maksulla. Pelipaketin lisäksi tavoite on houkutella entistä enemmän green fee pelaajia vierailemaan Kulloossa. Kaiken kaikkiaan Kulloossa on positiivinen vire päällä!

 

 

Olli-Pekka Nissinen

Toimitusjohtaja

Kullo Golf Oy