Kullo Golf tiedote viikko 26

Mid reikäpelin SM-kisat Kullo Golfissa 30.6.-2.7.

Mid Tourin (yli 30v.) reikäpelin SM-kisat pelataan Kullo Golfissa 30.6.-2.7. Tervetuloa seuraamaan kisaa!

Laadukkaan kisatapahtuman varmistamiseksi tarvitsemme kulloolaisten apua järjestelyissä. Vapaaehtoisia tarvitaan mm. startteriksi, fore caddieksi ja golfautokuskiksi (perjantaina lähdöt tiiltä 1 ja 10). Erityisesti tarvitsemme vapaaehtoisia perjantaille ja sunnuntaille. Kysy lisää Kullo Golfin toimistosta ja ilmoittaudu, jos kiinnostuit.

 Mizuno ja Evnroll Demopäivä perjantaina 30.6. klo 14-17

Mailamerkkien edustajat saapuvat jälleen Kulloon rangelle esittelemään tuotteitaan.  Mailoja voi tulla kokeilemaan vapaasti koko tapahtuman ajan, mutta varmistaaksesi henkilökohtaisen palvelun, varaathan Kullo Golfin toimistosta fittausajan.

Heinäkuun GF-tarjous

Heinäkuun ajan green fee 55€ ja pelioikeutetun vieraana 40€. Lisäksi koko lähdön green fee 175€.

 

Tulevia tapahtumia:

Ladies Day lauantaina 8.7.

Kauden odotetuin tapahtuma naisille! Varaa tämä päivä aamusta alkaen kalenteristasi jo nyt ja kutsu ystäväsi mukaan. Ohjelmassa mm. parikilpailu ja ihanat palkinnot sekä herkullista ruokaa suoraan grillistä. Yhteislähtö klo 10:00. Ilmoittautua voit jo nyt NexGolfissa tai suoraan toimistoon.

Tamminen LomaScramble keskiviikkona 12.7.

Iloinen BBQ-henkinen scrambletapahtuma. Tapahtuman järjestää KGC:n edustuspelaajat ja tapahtuman tuotot käytetään edustuspelaajien valmennus- ja kilpailukuluihin. Ilmoittautua voit NexGolfin kautta tai Kullo Golfin toimistoon.

Tallink Golf Tour lauantaina torstaina 20.7.

Tallink Golf Tour on rennon tyylikäs ja mielenkiintoinen golfkiertue, jossa pelataan vuonna 2017 kaikkiaan kuusi osakilpailua Suomessa. Kilpailut pelataan parikilpailuna, mikä tuo oman lisäjännitteensä itse kilpailutapahtumiin. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: http://www.golfpiste.net/tallink/index.asp?p=osakilpailut

Pena Open sunnuntaina 23.7.

Kullo Golfin legendaarinen kutsukilpailu. Tartu Penaa hihasta kiinni kesällä ja hanki itsellesi kutsu kesän hauskimpaan tapahtumaan!

Seuran mestaruuskilpailut la-su 5-6.8

Seuran mestaruuksista kamppaillaan sarjoissa miehet, naiset, seniorimiehet, seniorinaiset ja juniorit. Lisäksi uutuutena pelataan kaksipäiväinen Kulloon Malja –pistebogeykisa. Mestaruuskisoissa pelataan lauantaina 18 reikää ja sunnuntaina 18 reikää.