Kullo Golf tiedote viikko 25

Juhannuksen aukioloajat

Toimisto
Torstai 9:00-18:00
Perjantai 9:00-15:00
Lauantai 9:00-15:00
Sunnuntai 9:00- 16:00

Ravintola
Perjantai 9:00-16:00
Lauantai 9:00-15:00
Sunnuntai 9:00-18:00

 

Vapaaehtoisia tarvitaan Mid Reikäpeli SM-kisoihin

Mid Tourin (yli 30v.) reikäpelin SM-kisat pelataan Kullo Golfissa 30.6.-2.7. Laadukkaan kisatapahtuman varmistamiseksi tarvitsemme kulloolaisten apua järjestelyissä. Vapaaehtoisia tarvitaan mm. startteriksi, fore caddieksi ja golfautokuskiksi (perjantaina lähdöt tiiltä 1 ja 10). Kysy lisää Kullo Golfin toimistosta ja ilmoittaudu, jos kiinnostuit. 

Wilson Staff Demopäivä maanantaina 26.6. klo 15-19

Wilson Staffin edustajat saapuvat jälleen Kulloon rangelle esittelemään tuotteitaan.  Mailoja voi tulla kokeilemaan vapaasti koko tapahtuman ajan, mutta varmistaaksesi henkilökohtaisen palvelun, varaathan Kullo Golfin toimistosta fittausajan.

Tamminen LomaScramble keskiviikkona 12.7.

Iloinen BBQ-henkinen scrambletapahtuma. Tapahtuman järjestää KGC:n edustuspelaajat ja tapahtuman tuotot käytetään edustuspelaajien valmennus- ja kilpailukuluihin. Ilmoittautua voit NexGolfin kautta tai Kullo Golfin toimistoon.

Padel Club Finlandin kesäetu Kullo Golfin jäsenille

Espanja ja lämpö ovat tulleet etuajassa Suomeen! Padel Club Finland tarjoaa kaikille Kullo Golf Clubin jäsenille palasen tätä tuulahdusta Espoossa; maailman nopeimmin kasvavan urheilulajin muodossa. Padel on espanjalainen mailapeli ja se on tenniksen ja squashin kaltainen mailapeli, joka on erittäin helposti opittavissa ja soveltuu kaiken ikäisille.

Padel Club Finland tarjoaa Kullo Golfin jäsenille alla olevan edun:

  • Tarjoamme kaikille Kullo Golfin jäsenille mahdollisuuden tutustua lajiin tarjoamalla yhden tunnin ilmaisen pelivuoron kesä-heinäkuun aikana. Varaukset mari@padelclub.fi

Lue lisää: www.padelclub.fi

http://www.kullogolf.fi/padel-club-finlandin-kesaetu-kullo-golfin-jasenille/