Kullo Golf Club

Kullo Golf on huolella toteutettu, viihtyisä kokonaisuus, noon 25min Helsingistä itään. Kentän on suunnitellut tunnettu golfkenttäarkkitehti Jan Sederholm. Avauslyönnin vuonna 2004 löi supertähti Annika Sörenstam.

Kentältä löytyy reilusti pinnanmuotoa, ja sen korkeuserot vaihtelevat aina rantakaislikoiden suhinoista puiden yläpuolelle kipuaviin kukkuloihin. Mutkittelevat väylät kulkevat merenrannassa ja kallioiden muotoilemassa metsämaisemassa. Griinit ovat huippukunnossa läpi kauden, ja jälkipelin puitteet varmistavat hyvän fiiliksen tuloksesta riippumatta. Kullon tiipaikat on sijoitettu fiksusti, joten peli-iloa riittää taidoista riippumatta. Harjoittelualueet ovat maamme parhaimmistoa ja ne sijaitsevat aivan klubitalon ja 1. tee läheisyydessä.

Kartanomainen klubirakennus tarjoaa kaiken tarvittavan viihtyisään oloon. Terassilta avautuu upeat näkymät väylille 12 ja 18.

Kullo Golf on suosittu tapahtumien ja kokouspäivien pitopaikka.  Klubitalon ravintola palvelee vaativimpiakin asiakkaita ja ravintolasaliin sekä kabinetteihin on mahdollista järjestää tilat ryhmän koosta riippumatta.

Tervetuloa viihtymään!

Kullo Golf sijaitsee Kulloonkylässä, Helsingin–Porvoon moottoritien varrella. Helsingistä matkaa kertyy puolisen tuntia. Nouse moottoriteiltä Kilpilahden itäisestä liittymästä, käänny oikealle ja 100m päästä vasemmalle Golftielle.