Kullo Golf Club ry:n Vuosikokous  14.11.2018

KGC Ry:n sääntömääräinen Vuosikokous pidetään keskiviikkona 14.11.2018 kello 18:00 Kullo Golfin klubitalolla.  Kokoukseen kutsutaan kaikkia seuran jäseniä.  Viralliset kokouskutsu toimitetaan nyt uusien sääntöjen mukaisesti, s-postilla jäsenten ilmoittamaan e-mail osoitteeseen ja julkaistaan kotisivuilla sekä kentän ilmoitustaululla.

 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisinä asioina mm tilikauden 1.10.2017 – 30.9.2018 tilinpäätös, Budjetti 2019, toimintasuunnitelma sekä hallitusvalinnat.

Lisäksi hallitus esittää vuosikokoukselle rahaliikenteen siirtämistä Kullo Golf Oy:n hoidettavaksi. Toimenpide on täysin hallinnollinen, seuratoiminta ja toimikuntien toiminta jatkuu ennallaan.  Tavoitteena on pitää hallinnolliset kulut mahdollisimman pienenä, jotta jäsenmaksuista mahdollisimman suuri osa voidaan käyttää itse seuratoimintaa.

 

Kokousmateriaali on nähtävillä yhtiön kotisivuilla www.kullogolf.fi   –> Info/Materiaalisalkku

Salkun salasana on toimitettu jäsenille kokouskutsun yhteydessä.  Saat salasanan myös soittamalla toimistoon.

 

Jäsenmaksu: Hallitus esittää että jäsenmaksu kaudella 2019 olisi aikuisjäseniltä 70€ ja juniorijäseniltä 35€.

 

HALLITUS

Ennakkoon KGC ry:n hallitustyöskentelyyn ovat lupautuneet alla olevan listan henkilöt. Hallituksessa on kaudella 2018 ollut yhteensä kuusi henkilöä.  Ensi kaudelle on mahdollista tulla mukaan hallitus toimintaan. Ilmoita toiminnanjohtajalle mikäli olet kiinnostunut tai tiedät jonkun, joka on kiinnostunut hallitustyöskentelystä!

 

Tarja Vaistila                     ehdolla puheenjohtajaksi

Senni Kotomaa                  ehdolla Lady kapteeniksi

Miikka Majlander             ehdolla kapteeniksi

Max Walhfors                    ehdolla

Tiina Kaske                        ehdolla

Jussi Ojanen                      ehdolla