Junnukesä 2019

TGK GOLF CAMP MA-PE 3.-7.6 & KULLO GOLF CAMP10.-14.6

Golfkesän paras aloitus on TGK GOLF CAMP ja KULLO GOLF CAMP heti kesälomien alettua kesäkuussa. Päiväleireillä treenataan golfia rennolla otteella ja kehitytään lajitaidoissa harjoitellen ja pelaten kentällä. Leirit sopivat kaiken tasoisille eikä green cardia tarvitse olla ja sen voi suorittaa leirin aikana.

HINTA 195 € SISÄLTÄÄ:

päivittäisen opetuksen kello 10-15

päivittäisen lounaan

leirilahjan

 

KOKEILE GOLFIA -TREENIT

Kokeile golfia -treenit ovat maksuttomia eikä niihin liity sitoutumispakkoa. Aikaisempaa kokemusta golfista ei siis tarvita ja treenit sopivat kaikille alle 12-vuotiaille. KOKEILE GOLFIA -treenit järjestetään Tuusulan Golfklubilla.

 

JUNIOR-ALKEISKURSSIT

Hinta: 45€ / 3 tuntia

Juniorien alkeiskurssilla harjoitellaan golfin perusteet ja opitaan pelaamaan kentällä. Kolmen tunnin kurssilla suoritetaan Green Card. Kurssi on suunnattu 6-15 vuotiaille ja ne järjestetään Tuusulassa.

 

HARRASTERYHMÄT TUUSULASSA 

HINTA: 60 € / Kesäkausi

Harrasteryhmien viikoittaisissa treeneissä tehdään hauskoja treenejä lajin eri osa-alueilla, kisaillaan hyvässä hengessä ja jokaisen kuukauden viimeisellä kerralla pelataan kentällä. Mukaan ryhmiin pääsee kaikki green cardin suorittaneet. Ohjaajana kilpapelaaja ja liikunnanohjaaja Petteri Laaksonen.

 

HEININ JUNNUTREENIT KULLOSSA 

HINTA: 160 € / kesäkausi

 Heinin junnutreeneissä kehitetään golfin lajitaitoja määrätietoisella otteella svingitekniikkaa kehittäen ja lähipelin lajitaitoja harjoitellen. Ryhmä soveltuu 8-12-vuotiaille golfia jo hieman pelanneille, jotka haluavat kehittyä lajitaidoissa.

 

Lisätietoja junnutoiminnasta saat Jeah Golfin (Kullo Golf Academy) sivuilta osoitteesta www.jeahgolf.com/juniorit tai suoraan Heini Haapalalta (heini@kullogolf.fi, 0400 839962). Leirille ja treeneihin voit ilmoittautua tästä.