Jonatan Jolkkonen ja Alex Hietala joukkueiden EM-kisoissa

Kullo Golfin edustuspelaajat Jonatan Jolkkonen ja Alex Hietala valittiin Suomen EM-joukkueeseen, joka lähtee puolustamaan viime vuoden EM-kultaa. Kisa alkaa tiistaina 9.7. ja kisakenttänä on Mälmön eteläpuolella sijaitseva Ljunghusens Golfklubb. Alla Jonatan kertoo valmistautumisesta kisaan ja kisakentästä.

 

Lauantaina aamulennolla Kööpenhaminaan ja siitä sillan yli Malmöhön, siitä alkaa meidän matka amatöörijoukkueiden EM kilpailuihin. Kilpailukenttänä toimii Ljunghusen Golfklubb, joka ei ole ennestään tuttu, mutta on huhujen mukaan links-tyyppinen kenttä. Viime vuodelta voitettu Euroopan mestaruus on puolustettavana ja uskon, että meillä on siihen täydet mahdollisuudet.

Tämän viikon alussa meillä oli valmistava leiri Vierumäellä, jossa hiottiin joukkuehenki kuntoon ja harjoiteltiin. Leirin jälkeen joukkuehenki on loistavalla tasolla ja se on mielestäni erittäin tärkeä osa tällaista joukkuekisaa. Viime vuoden joukkueesta on pari kaveria vaihtunut, Sami Välimäen sekä Aleksi Myllymäen vaihdettua ammattilaisiksi joukkueeseen on tullut Alex Hietala sekä Casper Simberg.

Kisat alkavat tiistaina ja ensin on kaksi päivää lyöntipeliä, jonka jälkeen kahdeksan parasta maata pääsee pelaamaan mitaleista. Ensimmäinen tavoite on päästä kahdeksan parhaan joukkoon koska reikäpeleissä kaikki on sitten mahdollista. Minulla on vahva usko joukkueeseen ja siihen että menestytään.

-Jonatan Jolkkonen