Tässä tietoa Kullo Golf Clubin toiminnasta ja ohjeita käytännön toimintaan.

Vastikemaksut kaudelle 2018

Kullo Golfin yhtiökokous 15.11.2017 vahvisti vuoden 2018 maksut. Huomioithan, että vastikkeen suuruuteen vaikuttaa pelioikeuden käyttötapa. Täysivastike oikeuttaa ottamaan pelioikeuden pelikorttina (25 pelikertaa). Henkilökohtaisen pelioikeuden valitseva maksaa alhaisemman vastikkeen.

 

Aktiiviselta A- osakkeelta        täysi vastike 1200 euroa, henkilökohtaisena pelioikeutena 1000€

Aktiiviselta C-osakkeelta         täysi vastike 900 euroa, henkilökohtaisena pelioikeutena 750€

Lepäävältä A- osakkeelta        300 euroa

Lepäävältä C- osakkeelta         225 euroa.

 

HUOM! Osakkaan tulee ilmoittaa pelioikeuden käyttötapa yhtiön toimistoon pe 26.1.2018 mennessä. Vastikelaskut laskutetaan kahdessa osassa.

Ensimmäinen erä vastikelaskusta lähetetään marras/joulukuussa ja sen eräpäivä on tammikuussa kuten ennenkin. Vastikelaskun toisen erän suuruus määräytyy pelioikeuden käyttötavan mukaan. Mikäli pelioikeusilmoitusta ei tehdä eräpäivään mennessä, laskutetaan automaattisesti täysi vastike. Toinen erä laskutetaan 1.2.2018 ja sen eräpäivä on helmikuussa.

Pelioikeuden käyttöilmoituksen tulee tehdä kotisivuilla olevan kaavakkeen kautta:

http://www.kullogolf.fi/info/pelioikeusilmoitus/

 

 

Pelioikeuksien käyttö (Pelioikeuden vaihtoehtoiset käyttötavat)

1.  Pelioikeuden voi nimetä yhdelle henkilölle.

Tällöin kierroksia voi pelata golfkauden aikana rajattomasti Kullo Golfin kentällä sekä nyt ensimmäistä kertaa myös Paloheinä Golfin kentällä. Osakkeen tuomaan pelioikeuteen sisältyy rangen käyttö.

 

2.  Pelioikeuden voi vaihtoehtoisesti ottaa 25 kierroksen pelikorttina.

Osakas ilmoittaa käyttäjän tiedot pelioikeusilmoituksella KGC toimistoon. Pelioikeuskortin tiedot kirjataan pelaajan pelitietoihin NexGolfiin kauden alussa. Kierrokselle lähdettäessä tulee aina ilmoittautua caddiemasterin toimistolle. Pelikerta kuitataan automaattisesti varauksen vahvistuksen myötä pääkäyttäjältä. Osakkaan tulee aina vahvistaa pelikortilta veloitettavat vieraspelaajien maksut caddiemasterille.   Pelikortin kierrokset käyvät nyt ensimmäistä kertaa myös Paloheinä Golfin kentällä. Pelikortin pääkäyttäjä ( yksi nimetty pääkäyttäjä per osake) saa myös oikeuden rangen käyttöön.

 

Pelikortin säilyttämisestä ja hallinnoinnista toimistolla veloitetaan kaudella 2018 hallintomaksu 50€.

Hallintapalveluun annetulle kortille voi nimetä yhden pääkäyttäjän ja sen lisäksi useamman vastuuhenkilön joilla on oikeus pelata itse ja tuoda vieraita.

 

3. Pelioikeuden voi ilmoittaa lepääväksi.

Osakkeen omistaja voi ilmoittaa pelioikeuden lepääväksi yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään 26.1.2018 mennessä.

 

———

Huom.

 • Henkilökohtaisen pelioikeuden käyttäjälle tarjolla myös Gf- etuja mm näille kentille:
 • Edut voimassa myös osakkeelle joka lunastetaan pelikorttina. Tässä tapauksessa tulee nimetä pelikortin pääkäyttäjä, jolle edut kuuluvat. Vain yksi pääkäyttäjä per osake mahdollista.
  • Vuosaari Golf GF 30€ /Suur-Helsingin Golf GF 30€ / Tuusulan Golfklubi 35€ / Nevas 35€
   • Nämä hinnat saat kun ilmoitat Kullo Golf osakkuuden varauksen yhteydessä. Maksu suoraan kentälle ennen kierrosta.
  •  Vierumäki Classic&Cooke 29€ /HillSide 29€ / Nurmijärvi 29€ / Ruukki Golf 29€
   • Nämä hinnat saat Paloheinä Golfin varausjärjestelmän kautta. Ota yhteys Paloheinä Golfin caddiemasteriin ja kysy lisää.
  • Tarkemmat varaus- ja maksuohjeet julkaistaan ennen pelikauden alkua.

HUOM.

Osakas voi vuokrata osakkeen tuoman pelioikeuden eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Tässäkin tapauksessa osakas itse on vastuussa maksuista Kullo Golf Oy:lle ja osakkaan tulee tehdä pelioikeusilmoitus. Huomioittehan porrastetun vastikehinnoittelun jo vuokrahinnasta sopiessa. Osakkaan vuokraamaan pelioikeuteen sisältyy rangen käyttö.

(Kullo Golf Oy:n vuokraamiin pelipaketteihin range ei sisälly hintaan.)

 

Pelioikeuden käyttöilmoituksen tulee tehdä kotisivuilla olevan kaavakkeen kautta:

http://www.kullogolf.fi/info/pelioikeusilmoitus/