Suomen Suurin Scramble

SUOMEN SUURIN SCRAMBLE
Palkintona Mercedes-Benz!

AIKA
Kilpailu käydään 1-2. syyskuuta Kullo Golfin kentällä. Kilpailuun otetaan mukaan enintään 100 joukkuetta. Yhteislähdöt lauantaina 1.9. kello 8:30 ja kello 13:30 sekä sunnuntaina 2.9. kello 8:30 ja 13:30 (enintään 25 joukkuetta per yhteislähtö).

TASOITUS
Kilpailu pelataan tasoituksellisena Texas-scramblena. Joukkueen muodostaa neljä pelaajaa. Joukkueen tasoitus on 1/8 pelaajien yhteenlasketuista tasoituksista. Joukkueen tasoitus muodostuu seuraavasti: Pelaajien tarkka tasoitus muutetaan kentän mukaiseksi slope -tasoitukseksi ja nämä saadut slope-tasoitukset lasketaan yhteen ja jaetaan kahdeksalla. Jäävä luku pyöristetään normaalien pyöristyssääntöjen mukaan. Tämä jää joukkueen pelitasoitukseksi.  Korkein laskennassa huomioon otettava tasoitus on 36. Joukkueen maksimitasoitus on kuitenkin enintään joukkueen pienemmän tasoituksen omaavan pelaajan slope-tasoitus. Palkinnot jaetaan vain joukkueiden kesken, joilla kaikilla pelaajilla on voimassa oleva EGA-tasoitus. Miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta tiiauspaikoilta.

KILPAILUMAKSUT
Kilpailumaksu on 1000 € per ryhmä (sis alv.).  Varausmaksu 300€, maksetaan laskua vastaan ilmoittautumisen yhteydessä.

PALKINNOT
Voittajajoukkue saa palkinnoksi Mercedes–Benz C-sarjan henkilöauton. Mahdollisista veroseuraamuksista vastaa joukkue itse. Joukkueet 2-5. palkitaan tuotepalkinnoilla.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden palkintojen uudelleen järjestelyyn seuraavissa tapauksissa: pelaajien diskaus, virheellinen tulostenlaskenta klubin toimesta tms. syy, joka on aiheuttanut väärän järjestyksen tulosluettelossa. Tulokset ovat virallisia viisi päivää kilpailun päättymisen jälkeen.

TULOSKORTIT JA TASATULOSTILANNE
Tuloskortit palautetaan välittömästi kentän caddiemastereille tai muuhun kentän osoittamaan paikkaan tietojen tarkastuksen jälkeen allekirjoitettuina. Tasatuloksen sattuessa voittaja ratkaistaan sudden death -menetelmällä. Uusinnan peliajan ja paikan päättää kilpailutoimikunta. Uusinnan pelimuoto on Texas-scramble. Mikäli mahdollista uusinta pelataan välittömästi viimeisen kilpailukierroksen päätyttyä. Uusinnassa pelataan väylät 12, 13, 16, 17, 18.
Sijoista 2-5. tasatuloksessa pienemmän tasoituksen omaava joukkue voittaa.

MYÖHÄSTYMINEN
Ryhmän kaikkien pelaajien on oltava pelivalmiina lähtöajan mukaan lyöntivuorosta riippumatta. Jos pelaaja myöhästyy 1-5 minuuttia, tulee seurauksena 2 rangaistuslyöntiä, jos myöhästyminen on yli 5 minuuttia, hänet suljetaan kilpailusta.

HIDAS PELAAMINEN
Jos ryhmä on selkeästi muita ryhmiä hitaampi eikä hidastelu johdu ohituksesta, joutuu ryhmä aikatarkkailuun. Mikäli ryhmän pelaaja käyttää lyöntiinsä tämän jälkeen aikaa enemmän kuin 40 sekuntia siitä kun oli hänen vuoronsa pelata palloa, saa joukkue rangaistuksen säännön 6-7 (tarpeeton viivyttely) mukaisesti. Ensimmäinen rikkomus: yksi lyönti. 
Toinen rikkomus: kaksi lyöntiä. Kolmas rikkomus: pelistä sulkeminen.

HARJOITTELU
Pelaaja ei saa harjoitella kilpailukentällä tai kokeilla kentän minkään viheriön pintaa ennen kierrosta kilpailupäivänä.

GOLFAUTON KÄYTTÖ
Kilpailuissa golfauton käyttö on sallittu.

PUHELIMEN JA ETÄISYYSMITTARIN KÄYTTÖ
Puhelimen käyttö on pääsääntöisesti kielletty. Etäisyysmittarin käyttö on sallittu (vain etäisyyttä mittaavat).

PAIKALLISSÄÄNNÖT
Tapahtumassa noudatetaan Suomen Golfliiton pysyviä ja pelattavan kentän omia paikallissääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin säännöissä ja palkinnoissa. Järjestäjä pidättää myös oikeuden peruuttaa kilpailu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 

Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.