Kauden päättäjäiset kisa pelattiin 8.10

Lauantaina 8.10. vietettiin kauden päättäjäisiä. Yli 40 pelaajaa osallistui yhteislähtönä pelattuun kisaan, joka pelattiin tällä kertaa Irish Rumble- pelimuodolla. Voittaja joukkueessa pelasivat Aino Korpisaari, Kerttu Korpisaari, Unni Heikkilä sekä Eva Palander.

Kilpailun jälkeen oli tarjolla uuden ravintoloitsijan kolmen ruokalajin illallinen. Illallisen yhteydessä palkittiin päättäjäiskisan voittajajoukkue sekä muun muassa mestaruuskilpailuissa pärjänneet pelaajat.

Lisäksi valittiin vuoden Kulloolainen joka vuonna 2022 on Tiina Kaske!


Vuoden 2022 klubilainen on Tiina Kaske

Vuoden klubilainen pokaali annetaan vuodeksi kerrallaan. Valintaperuste kenelle se annetaan on, että valittu on aktiivisesti ollut mukana Kullo Golfin toiminnassa. Valittu on avoin, rehti ja arvostettu henkilö keskuudessamme.


Sitten katsaus historiaan. Ensimmäinen vuona 2018 pokaali ojennettiin Merja Sjöbergille ja Jari Myrttiselle. Ahkeralle miellyttävälle pariskunnalle.
2019 vuoden klubilainen oli hymytyttömme Pirjo tuolta tiskin takaa. Tuo hymy löytyy edelleen Piken kasvoilta. llo tarttuu.
2020 klubilainen oli Seppo Jolkkonen, jonka motto oli- vaikenemalla asiat eivät etene. Talla asenteella moni asia eteni oikeaan suuntaan.
2021 Eija Sipiselle ojennettiin vuoden pokaali. Yksi Eijan taidoista oli ja on edelleen kyky elää tätä hetkeä- asenteella huomista ei vielä ole ja eilinen-on jo mennyt. Talla asenteella hän kuitenkin edelleen luo uskoa huomiseen meille kaikille. Eijan hankkimia palkintoja jaetaan tanakin vuona birdien tekijöille. Luetettavista lähteistä olen kuullut, että Marko Seppälä ei vielä ole onnistunut birdien tekoon ja on näin vielä palkinnotta. Uskomme, että se vielä joskus Markolta onnistuu.


Vuoden klubilainen valinnan tekee yhdistyksemme hallitus, joka myös antaa arvoa minun mielipiteelleni valinnasta.
Vuoden 2022 valintamme on Tiina Kaske.


Minulla ja miellä useimmilla on ollut ilo tuntea sinut Tiina jo pitkään. Se lista Tiina mitä kaikkea hyvää ja arvokasta olet tehnyt ja teet edelleen ansaitsee lämpimän kiitoksen.
Tiina veti työryhmää, jossa tehtiin anomus tukirahasta opetus- ja kulttuuriministeriölle. Kullo Golf ry sai mittavan osan jaettavaksi tarkoitetuista varoista ja sen avulla käynnistettiin laajamittainen junioritoiminnan aktivoiminen. Keväällä Tiina veti yhdessä golfliiton edustajan kanssa useita Draivia-koulun sessioita läpikuluissa, käynnisti koko kesän jatkuneet junnutreenit, joissa oli paljon osallistujia. Osa junnutreenilaisista vieraili myös Kullon aikuisille tarkoitettuihin lähipelitreeneihin, jotka Tiina oli ideoinut ja
toteuttanut jo viime kaudella. Nyt Porvoon lukiosta on käynyt opiskelijoita ja opettajia tutustumassa golffiin kentällämme ja siitä on poikinut jo alkeiskurssi. Nyt Tiina neuvottelee lukion kanssa mahdollisuudesta saada yhdeksi golfkurssi suoritettavaksi liikunnan koko kurssin. Tiina sai aktivoitua Kullon kyläyhdistyksen vierailemaan kentällämme ja tutustumaan lajiin. Voi kai paljastaa, että hierojamme Tero Koivistoa Puri golfkärpänen tässä tilaisuudessa. Tiina on ollut tämän lisäksi aktiivinen naistoimikunnassa sekä senioritoiminnassa.


Voisi sanoa, että perusta seuraavan sukupolven jäsenille on nyt luotu. Tässä on nyt tämän vuoden merkkiteot puhumattakaan siitä, että on aivan mahtavaa peliseuraa -aina.
Tiina-olet tehnyt paljon asioita meidän ja Kullo Golfin eteen -asioita joita emme edes tiedä. En minäkään tiennyt. Senni minulle kertoi mitä kaikkea olet tehnyt, joista nyt teille kerroin.
Olet valmis antamaan omastasi miettimättä sitä, mitä saat vastalahjaksi.
Toimintasi kyllä kertoo meille miten tärkeitä ja merkityksellisiä ovat sinulle niin tutut kuin myös tuntemattomat ihmiset saadessasi olla heille niin esimerkkinä ja apuna. Sanoisin tyypillinen maikka.
Tiina -nyt kun katsot ympärillesi näet ihmisiä, jotka kiittävät sinua. Olet meille kaikille tärkeä ja uskon että olemme kiitollisia siiat, että olet keskuudessamme ja saamme yhdessä viettää nautinnollisia pelihetkiä ja kuulua hetken myös elämääsi.


Tiina on myös ihminen, jonka uskon olevan onnellinen myös siitä, kun Marko joskus sen birdien tekee. Näin meidän Tiina.
Olin eilen pelaamassa Eijan kanssa golfia ja pyysin häntä kertomaan muutaman adjektiivin Tiinasta.
Tiina huomioi aurinkoisesti aina kaikki ihmiset, häntä on helppo lähestyä, lämminhenkinen, supporttaava.
Samoin lopuksi Eija antoi Tiinalle uuden nimen. Tiedoksi kaikille Tiina on nyt Kullon Golfmami.


Kiitos kaikesta Golfmami.
Pena 8.10.2022