Alex ja Jonttu kiittävät ja toivottavat joulurauhaa Kulloon golfareille

Kulunut golfkausi oli Kullo Golfin edustuskaksikolle todellinen täysosuma. Alex Hietalan kolme Suomen mestaruutta ja Jonatan Jolkkosen Euroopan mestaruus joukkuekilpailussa tuskin toistuvat koskaan, ainakaan kaikki samana kautena.

Mutta joulu on nyt ovella ja sehän tulee takuuvarmasti joka vuosi. Onkin aika kiittää menneestä ja valottaa hieman meidän Kulloon golfareillemme tietoa tulevasta.

Nöyrin kiitoksemme menneistä vuosista ja erityisesti menestyksekkäästä viime kaudesta. On ollut kannustavaa havaita, että olette eläneet mukanamme vahvasti ja tukeneet meitä kaikissa tapahtumissa. Arvostamme sitä suuresti, kiittelee kaksikko omaa seuraväkeä.

Vaikka syyskausi on pelillisesti ollut hiljaista aikaa edustuskaksikollamme, niin paljon on tehty jo tulevia kausia varten. Fysiikkatreenit ja lajiharjoitukset valmentajien johdolla ovat luomassa pohjaa ensi kaudelle, joka molemmille pelaajillemme tulee olemaan mielenkiintoinen ja haastava.

Alex on jo ehtinyt pitää tuntumaa Espanjan viheriöillä, jossa hän viettää entiseen tapaan perhejouluakin. Jontun kohdalla pääpaino on ollut syyspuolella fysiikan puolella ja Piltzin/Selänteen akatemian lajiharjoittelussa.

Mutta heti vuoden jälkeen alkaa tapahtumaan. Molemmat matkaavat tammikuussa golfliiton parin viikon leirille Espanjaan, jossa pelataan myös nelimaaottelut Costa Ballenassa. Helmikuussa on sitten Alexilla Portugalin avoimet mestaruuskisat ja kuukauden lopussa molemmat pelaavat Espanjan avoimissa amatöörien mestaruuskisoissa Las Colinasissa.

Maalis-huhtikuulla on ainakin harjoitusleirejä Espanjassa, jossa muutama kisakin mahtunee ohjelmaan. Kotimaan kentät kutsuvat sitten huhti-toukokuun vaihteessa ja tulevan kesän kilpailulliset tavoitteet kohdistuvat Finnish Tourin, Nordic Liigan ja SM-kisojen menestyksiin.

Haluamme nyt toivottaa kaikille kulloolaisille oikein rauhallista ja hyvää joulua sekä antoisaa uutta vuotta 2019, päättivät Alex Hietala, 20, ja Jonatan Jolkkonen, 21, jouluisen tervehdyksensä seuraväellemme.